Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Spitalul regional din Iasi va fi construit pe 10-12 ha, la doi kilometri de aeroport
10:26:11 AM
 Viitorul Spital Regional de Urgente din Iasi va fi amplasat in cartierul Moara de Vant, a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Mihai Chirica, transmite Agerpres.


Guvernul SUA cere familiilor diplomatilor americani sa paraseasca Istanbulul
10:06:00 AM
Guvernul SUA a solicitat membrilor civili care fac parte din familiile personalului consular american din Istanbul, sa paraseasca Turcia, din cauza numarului tot mai mare de amenintari din partea organizatiilor teroriste, potrivit unei alerte de calatorie emisa de Departamentul de Stat, transmite Mediafax.


Hillary Clinton considera stranie redeschiderea investigatiei privind e-mailul privat chiar in pragul alegerilor
9:55:00 AM
Candidata democrata la presedintia SUA, Hillary Clinton, a calificat sambata decizia FBI-ului de a redeschide cazul adresei private de e-mail, pe care ea a folosit-o pe vremea cand conducea Departamentul de Stat, drept un fapt "fara precedent" si "profund ingrijorator" in contextul in care aceasta decizie survine in pragul alegerilor prezidentiale, transmite Agerpres.


Simona Halep, la revenirea in Romania: Domnul Tiriac are dreptate, va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren
9:51:00 AM
Eliminata in faza grupelor la Turneul Campioanelor, Simona Halep a revenit duminica in Romania. Criticata de Ion Tiriac ca se pregateste prea putin, numarul 4 WTA i-a dat dreptate fostului tenismen. "Va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren, domnul Tiriac are dreptate".


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply