Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ce filme si seriale vedem de Halloween?
6:35:00 AM
Nu este o surpriza faptul ca romanii au prins gustul sarbatorilor de import, iar Halloween-ul s-a strecurat in agendele noastre. Scobim si decoram dovleci, mergem la petreceri tematice si vedem filme de groaza. Iata cateva recomandari de filme pe care sa le vezi de Halloween.


​Danemarca: Cadavrele a trei siriene, o femeie si cele doua fete ale sale, au fost descoperite intr-un congelator
6:31:35 AM
Cadavrele unei refugiate siriene si ale celor doua fete ale sale, asasinate, au fost descoperite duminica in Danemarca intr-un congelator, a anuntat luni politia, care il cauta pe tatal copiilor, scrie AFP.


Primaria Capitalei vrea sa dea un spatiu verde de circa 670 mp unei biserici pentru a construi un centru social-cultural
6:28:00 AM
Primaria Capitalei vrea sa dea in folosinta gratuita parohiei Acoperamantul Maicii Domnului - Titan un teren de 673 mp aflat pe strada Prisaca Dornei nr. 2 pentru construirea unui centru social-cultural, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.


Klaus Iohannis retrimite in Parlament actul legislativ pentru prorogarea termenului de intrare in vigoare a legii insolventei persoanelor fizice
6:03:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 61/2015 pentru prorogarea termenului de intrare in vigoare a Legii nr. 151/2015 privind procedura insolventei persoanelor fizice, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele subliniaza in cerererea de reexaminare ca ordonanta guvernului prevedea ca intrarea in vigoare a legii insolventei personale se proroga pana pe 31 decembrie 2016, termen care a fost devansat de Parlament cu doua luni (31 octombrie 2016), ceea ce poate afecta aplicarea legii, institutiile si autoritatile publice nefiind suficient pregatite.


IPJ Ilfov: Barbat care conducea fara permis de conducere, oprit cu focuri de arma
5:56:35 AM
Un barbat care conducea fara permis de conducere a fost oprit cu focuri de arma in cadrul unei actiuni cu forte sporite desfasurata in ultimele doua zile in Ilfov, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Ilfov intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.


Dacian Ciolos: Nu trebuie sa recuperam decalajul in horticulura, ci sa avem chiar curajul sa facem lucruri noi
5:51:42 AM
Romania nu trebuie sa incerce sa recupereze decalajul pe care il are fata de tarile vecine in domeniul horticulturii, ci sa incerce sa inoveze si sa aiba curajul de a face lucruri pe care altii nu le-au facut, a afirmat premierul Dacian Ciolos, luni, la inaugurarea Institutul de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei (ICHAT), al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca, informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply