Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Justitia germana se confrunta din nou cu cazul copiilor-hoti din Romania
9:36:03 AM
La Berlin a inceput vineri cel de-al treilea proces din cadrul celei mai mari actiuni a fortelor de ordine europene, indreptate impotriva furtului de buzunare organizat. Leonard C. (37 de ani) si Cristina T. (35 de ani), acuzatii din procesul care a inceput in capitala Germaniei, ar fi trimis la furat minori, precum si propriii copii. Parintii de origine roma, provenind din Iasi, si-ar fi instigat copiii la furt si i-ar fi controlat zilnic, prin telefon, recurgand la „somatii continue si amenintari“, dupa cum se mentioneaza in rechizitoriul procuraturii.


UE si Canada au semnat acordul de liber schimb
9:13:05 AM
Uniunea Europeana si Canada au semnat duminica acordul comercial dupa saptamani de incertitudini din cauza opozitiei unei regiuni belgiene, transmite Reuters.


Comisarul european Gunther Oettinger starneste reactii negative dupa ce a criticat impunerea casatoriilor intre homosexuali
9:05:00 AM
Publicarea unui discurs al comisarului european pentru economie si societatea digitala, germanul Gunther Oettinger, in care acesta critica "impunerea" casatoriilor intre homosexuali si vorbeste despre chinezi cu ochii "oblici" a starnit un val de reactii negative din partea unor politicieni si asociatii antirasiste, care considera ca un astfel de discurs nu corespunde valorilor europene si nu ar trebui sustinut de un reprezentant al executivului comunitar, scrie Agerpres.


Turneul Campioanelor: Dominika Cibulkova, marea castigatoare a competitiei - Angelique Kerber, fara solutie
8:57:00 AM
Simona Halep poate fi considerata, pe buna dreptate, un adevarat talisman pentru jucatoarele care o intalnesc in ultima confruntare din grupe de la Turneul Campioanelor. In 2015, Agnieszka Radwanska a fost "beneficiara", iar in acest an Dominika Cibulkova. Sportiva din Slovacia a castigat competitia de la Singapore, dupa o finala pe care a dominat-o categoric in fata liderului mondial, Angelique Kerber. A fost 6-3, 6-4 pentru Dominika, dupa un meci care a durat o ora si 16 minute...


Vaslui: PMP a contestat lista candidaĊ£ilor USR
8:56:59 AM
Reprezentantii Organizatiei Judetene a PMP Vaslui au contestat la Tribunalul Vaslui lista de candidati a USR, a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, liderul local al partidului, Corneliu Bichinet, potrivit Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply