Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Iohannis a depus o coroana de flori la Colectiv: Mi-as fi dorit sa stim totusi cine s-a facut vinovat de acest accident teribil/ Cei care au inteles mesajul romanilor dupa Colectiv vor sta probabil mai bine in alegeri. Restul vor fi maturati
4:20:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a venit, duminica dimineata, in fata clubului Colectiv, unde a depus o coroana de flori si a pastrat un moment de reculegere in memoria celor 64 de victime ale tragediei care a avut loc pe 30 octombrie 2015.


VIDEO Crystal Palace - Liverpool 2-4/ Spectacol facut de echipa lui Klopp
4:16:45 AM
Liverpool se afla la egalitate de puncte cu Manchester City si Arsenal (primele doua clasate din Premier League), dupa victoria cu 4-2 de pe terenul celor de la Crystal Palace (etapa a zecea din prima liga engleza de fotbal).


Bitdefender vrea sa atraga un investitor minoritar si are in curand planuri de listare
4:14:46 AM
Compania de tehnologie Bitdefender va vinde unui investitor un pachet minoritar de actiuni si are in viitorul apropiat planuri de listare la bursa, o varianta putand fi Londra, spune seful companiei, Florin Talpes, citat de The Telegraph.


VIDEO Juventus - Napoli 2-1/ Higuain a facut diferenta; Chiriches, integralist la oaspeti
4:01:00 AM
Juventus a castigat derbiul etapei a XI-a din Serie A cu Napoli, scor 2-1, golul care a facut diferenta fiind marcat de Gonzalo Higuain, atacant sosit la torinezi tocmai de la adversara de sambata seara. La oaspeti, Vlad Chiriches a fost integralist.


​VIDEO Elon Musk a prezentat tigle solare gandite pentru acoperisurile caselor ecologice
3:47:52 AM
​Elon Musk, carismaticul sef al Tesla Motors, a prezentat la Los Angeles tiglele care au panouri solare incorporate, ca parte a unei tendinte de diversificare a activitatilor companiilor conduse de celebrul antreprenor. Musk spune ca aceste tigle fac parte din "viitorul integrat" impreuna cu masina electrica si de bateria de perete Powerwall, viitorul in care casele pot deveni independente energetic.


Alegeri in Republica Moldova: Peste trei milioane de cetateni isi aleg prin vot direct presedintele, pentru prima oara dupa 15 ani
3:43:00 AM
Circa 3.237.000 de cetateni ai Republicii Moldova sunt chemati la urne duminica, incepand cu ora 7.00, pentru a-si alege presedintele prin vot direct, pentru prima oara dupa 15 ani. Sectiile de vot se vor inchide la ora 21.00. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, niciun institut de sondare a opiniei publice nu a depus cerere de autorizatie pentru a realiza exit-polluri, astfel ca nu sunt asteptate astfel de sondaje.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply