Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tariceanu, despre alegerile din R.Moldova: Ar fi trebuit sa avem un rol mai activ, de a ajuta fortele pro-europene
4:29:43 PM
Romania ar fi trebuit sa aiba o atitudine mai activa in incurajarea fortelor pro-europene din Republica Moldova, a afirmat copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, referindu-se la rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale de la Chisinau, anunta Agerpres.


Alegerile din Moldova vazute de observatorii internationali: Scrutin corect, fara fraude si fara incidente semnificative
4:08:00 PM
Alegerile din Republica Moldova s-au desfasurat "corect, fara fraude si fara incidente semnificative" si "au respectat standardele internationale, iar oamenii si-au putut exprima intentia de vot in mod secret si liber", a declarat pentru Hotnews.ro eurodeputatul roman Siegfried Muresan, membru al unei misiuni de observatori a Parlamentului European la scrutinul din tara vecina.


Motivul bizar care l-a determinat pe Vincent van Gogh sa isi taie urechea
4:03:00 PM
Este cel mai faimos act de auto-mutilare din istoria artei, dar motivul concret pentru care Vincent van Gogh si-a taiat urechea a ramas necunoscut pentru mai mult de un secol. Potrivit unui nou studiu asupra timpului petrecut de acesta in Provence, procedura a fost una oribila, inspirata din vestea conform careia fratele si confidentul sau cel mai loial, Theo, era pe cale sa se casatoreasca, dupa o poveste de dragoste cu nabadai, informeaza The Guardian.


Raed Arafat si-a smuls lavaliera, in direct, la emisiunea Perfect Imperfect de la TVR1, iritat ca moderatoarea l-a intrebat daca a luat in calcul demisia: Trebuie sa ma faceti sa simt ca intr-adevar am gresit ca sa demisionez/ Se pare ca RealitateaTV s-a mutat la TVR
3:45:00 PM
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a fost in aceasta seara invitatul Emei Zeicescu la emisiunea "Perfect Imperfect" de la TVR 1, iar aproape de finalul emisiunii, Arafat si-a smuls lavaliera si a parasit studioul. Acesta s-a enervat dupa ce moderatoarea l-a intrebat daca a luat vreodata in calcul sa demisioneze. Raed Arafat a mai raspuns si la intrebari legate de accidentul din lacul Siutghiol, accidentul aviatic din Apuseni si incendiul din Colectiv.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply