Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

FBI redeschide investigatia in cazul adresei private de e-mail folosite de Hillary Clinton la Departamentul de Stat
2:30:00 PM
Biroul Federal de Investigatii american (FBI) a anuntat vineri ca a inceput examinarea unor noi e-mailuri in cadrul investigatiei privind folosirea de catre candidata Partidului Democrat la presedintia SUA, Hillary Clinton, a unei adrese de e-mail personale pentru comunicarea de mesaje secrete in perioada cand ea a condus Departamentul de Stat, mesaje pentru care ar fi trebuit sa utilizeze serverul securizat al institutiei, relateaza agentiile internationale de presa, citate de Agerpres.


Un martor protejat din dosarul de dare de mita al lui Sebastian Ghita a declarat ca deputatul i-a dat lui Iulian Badulescu un imobil si ca Asesoft era administrata de acesta
2:15:39 PM
Un martor cu identitate protejata a declarat, vineri, in fata judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), ca Sebastian Ghita a controlat Asesoft si dupa ce a fost ales deputat si ca i-a oferit o casa drept mita fostului primar al municipiului Ploiesti, Iulian Badulescu, relateaza Mediafax.


​LISTA Acestea sunt firmele admise la etapa a doua de evaluare pentru cei max. 186.000 Euro destinati start-upurior: de la spatiu si securitate pana la sanatate. Termenul pentru contestatii
2:06:00 PM
Un numar de 44 de firme au fost admise la etapa a doua de evaluare pentru a primi fonduri  europene de pana la 840.000 de lei (aprox. 186,7 milioane euro) fiecare, destinate start-upurilor si spin-offurilor inovatoare, in cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, Axa 1- cercetare si dezvoltare.


Rusia trimite un distrugator din Crimeea catre Siria
1:57:00 PM
Rusia a trimis vineri distrugatorul Smetlivi catre Siria, sa se alature grupului naval pentru o perioada de cateva luni, potrivit ziarului guvernamental Rosiiskaia Gazeta, transmite News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply