Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Maia Sandu, prima reactie dupa alegeri: Votul de astazi, prima victorie si primul pas catre o viata demna
6:29:00 PM
Candidatul comun al fortelor politice pro-europene la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Maia Sandu, le-a multumit cetatenilor pentru sprijinul acordat, intr-un briefing de presa sustinut duminica seara, dupa inchiderea urnelor, scrie Deschide.md. Maia Sandu spune ca votul de duminica este "prima victorie si primul pas catre o viata demna". Potrivit rezultatelor oficiale partiale anuntate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau, Maia Sandu s-a clasat pe locul al doilea in alegeri, urmand sa mearga in turul al doilea alaturi de candidatul socialist Igor Dodon.


Ciolos, la un de la Colectiv:E datoria fiecaruia dintre noi si a noastra ca societate sa invatam din acesta tragedie, sa nu uitam unde duc minciuna, aroganta, coruptia
5:50:00 PM
Prim-ministrul Dacian Ciolos a scris pe pagina lui de Facebook, la un an de la tragedia din club Colectiv, un mesaj prin care isi exprima condoleantele si totodata a tras un semnal de alarma ca "e datoria fiecaruia dintre noi si a noastra ca societate sa invatam din acesta tragedie".


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply