Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ultimul avion Airbus A310 din flota Tarom a fost retras, acesta a aterizat sambata de la Madrid
12:30:13 PM
Ultimul avion Airbus A310 din flota transportatorului aerian national Tarom, aeronava botezata Transilvania, a efectuat sambata ultimul sau zbor, pe ruta Madrid-Bucuresti, relateaza News.ro. Acesta a aterizat pe Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, la ora 16.40, fiind tras la salonul oficial, sub traditionalele tunuri de apa.


​VIDEO Alaves - Real Madrid 1-4/ Tripla Cristiano Ronaldo
12:08:00 PM
Cristiano Ronaldo a pus serios umarul la victoria Realului pe terenul celor de la Alaves, atacantul lusitan semnand o tripla. Galacticii s-au impus in deplasare cu scorul de 4-1. Partida a facut parte din etapa cu numarul zece din Primera Division.


Gabriela Firea: Se lucreaza din nou la Arcul de Triumf. Consolidarea se va finaliza in timp util pentru parada de Ziua Nationala
11:56:32 AM
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata, ca au fost reluate lucrarile la Arcul de Triumf, iar consolidarea se va finaliza in timp util pentru organizarea paradei militare de 1 Decembrie.


Decenta colectiva : un exercitiu de rememorare
11:52:17 AM
La un an de la tragedia din "Colectiv", evocarea acelor zile teribile este inseparabila de amintirea unui moment paradoxal de speranta. In pofida unui stat inept, in pofida unei elite politice pregatite sa tranzactioneze, imund, in pofida unei traditii de obedienta seculare, romanii au descoperit, in acele clipe,chiar si efemer, valoarea solidaritatii ca temei al revoltei civice.


Germania: Angela Merkel va absenta de la conferinta aliatilor sai bavarezi, din cauza dezacordurilor legate de migranti
11:47:04 AM
Cancelarul german Angela Merkel nu va asista la conferinta Uniunii Crestin-Sociale (CSU), partidul bavarez aliat al Uniunii sale Crestin-Democrate (CDU), transmite sambata agentia DPA, citand surse din CSU, pe fondul disputelor intre cei doi pe tema politicilor privind refugiatii, scrie Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply