Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa infiinteze inca doua firme de stat: una pentru a construi locuinte sociale si una pentru paza
10:27:00 AM
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa ceara permisiunea Primariei Capitalei sa infiinteze doua societati comerciale, una pentru a construi locuinte sociale si una pentru servicii de paza si protectie a obiectivelor, bunurilor si valorilor aflate in administrarea Sectorului 3. Consiliul local sector 3 va discuta in sedinta de luni oportunitatea infiintarii celor doua societati.  Primaria sectorului 3 mai are doua firme, insa acestea sunt netransparente, nu stim ce fac cu banul public, iar una este controlata de Ionut Ciprian Grosu, angajat si la RING Media Group, controlata de familia primarului Negoita.


Doar jumatate dintre dispozitivele mobile din lume sunt protejate impotriva infractionalitatii cibernetice - studiu
10:14:07 AM
​Jumatate dintre dispozitivele mobile din toata lumea sunt expuse riscului amenintarilor malware, pentru ca nu sunt protejate adecvat, arata cea mai recenta cercetare Kaspersky Lab . Studiul evidentiaza un nivel scazut de informare privind modalitatile de a proteja eficient dispozitivele mobile.


Acordul comercial UE-Canada va trebui aprobat de 42 de parlamente
10:00:49 AM
Acordul de parteneriat UE-Canada va trebui aprobat de 42 de camere parlamentare regionale, nationale, federale si de Legislativul UE, riscand sa fie blocat in Bundesrat, Camera Superioara a Parlamentului Germaniei, formata din reprezentantii landurilor, scrie presa germana si canadiana, potrivit Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply