Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Presa italiana: Un roman in varsta de 56 de ani a fost gasit mort in masina dupa cutremurul din Italia
10:22:50 AM
Un roman in varsta de 56 de ani a fost gasit mort, luni dimineata, in masina sa, in zona localitatii italiene Accumoli (regiunea Lazio), dupa noul cutremur devastator care a lovit duminica dimineata centrul Italiei, scrie Corriere della Serra. Cel mai probabil, barbatul a murit din cauza unui stop cardiac cauzat de frigul din masina. Informatia nu a fost confirmata oficial, pana in acest moment, de Ministerul Afacerilor Externe.


Pomeni de la Primaria Bucuresti pentru ziaristi: parcari gratuite si bilete la teatru, circ si muzeele municipalitatii
10:13:00 AM
Primaria Capitalei da jurnalistilor accesul gratuit  la spectacolele institutiilor de cultura aflate in subordinea municipalitati (teatre, circ etc) precum si utilizarea gratuita a parcarilor publice, potrivit unui proiect aprobat luni de majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Cererea pentru aceste gratuitati a fost facuta de Asociatia Presei Romane, o asociatie fantoma.


​LISTA COMPLETA Numele candidatilor USR; Nicusor Dan si doi fosti ministri, pe listele din Bucuresti
10:11:00 AM
Uniunea Salvati Romania a anuntat luni lista completa a candidatilor la alegerile parlamentare din decembrie, fiind cel mai probabil singurul partid care nu are pe lista niciun actual sau fost parlamentar. Liderul partidului Nicusor Dan, in prezent consilier general al Capitalei, deschide lista din Bucuresti la Camera Deputatilor, fiind urmat de fostul ministru Cristian Ghinea, in timp ce lista de la Senat este deschisa de fostul ministru al culturii Vlad Alexandrescu.


Consiliul General a alocat un teren de 4.000 mp in comuna Domnesti pentru realizarea unui cimitir musulman
9:50:00 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat Muftiatului Cultului Musulman, in folosinta gratuita, un teren de 4.000 mp, parte a Cimitirului Vest Domnesti, pentru construirea unui cimitir musulman. Terenul a fost dat in folosinta pe o perioada de 49 de ani, iar cimitirul se va face prin grija si cheltuiala Muftiatului Cultului Musulman din Romania.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply