Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liga 1: CSM Poli Iasi - FC Steaua 0-2
4:35:29 PM
FC Steaua a castigat cu 2-0 meciul disputat la Iasi, impotriva celor de la CSM Poli (Liga 1, etapa cu numarul XIV). Gazele au evoluat in inferioritate numerica inca din minutul 6, atunci cand Boiciuc a fost eliminat. Golurile vicecampioanei au fost marcate de Gabi Tamas (34') si Dennis Man (86').


Alegeri prezidentiale in Republica Moldova, primele rezultate oficiale partiale: Igor Dodon, castigator din primul tur, cu 52,42%
4:32:00 PM
Candidatul socialist pro-rus Igor Dodon este cotat ca fiind castigatorul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cu 52,42% din voturi, potrivit primelor rezultate oficiale partiale anuntate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau dupa numararea a 55,31% din buletinele de vot, scrie Unimedia.md. Daca scorul lui Dodon in alegeri se mentine la peste 50%, inseamna ca acesta a castigat alegerile prezidentiale din primul tur. Candidata pro-europeana Maia Sandu a obtinut 33,99% din voturi.


Autoritatile saudite au dejucat un atentat terorist care viza stadionul din Jeddah in timpul unui meci international
4:19:19 PM
Autoritatile saudite au anuntat ca au dejucat un atentat terorist care viza stadionul din Jeddah si era planuit pentru data de 11 octombrie, cand nationala Arabiei Saudite a intalnit pe teren propriu selectionata Emiratelor Arabe Unite, scor 3-0, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, informeaza Le Figaro, citat de News.ro.


Patru persoane, injunghiate intr-o gara din Frankfurt, politia cauta mai multi suspecti
3:50:00 PM
Patru persoane au fost injunghiate intr-o gara din Frankfurt, in Germania, iar politia cauta in prezent mai multi suspecti, relateaza Fox News, citat de News.ro. Atacul a avut loc in gara Hauptwache.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply