Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Siria: Amplu asalt rebel pentru spargerea asediului impus Alepului, cel putin 15 civili au fost ucisi
6:20:40 AM
Rebelii sirieni au lansat vineri la Alep (nord) o ofensiva de anvergura pentru a sparge asediul impus de regim asupra cartierelor pe care le controleaza, tragand o ploaie de rachete care au ucis cel putin 15 civili, scrie AFP.


VIDEO Apple a lansat o noua generatie a laptop-urilor MacBook Pro. Nu lipsesc noutatile, dar nici controversele
6:20:00 AM
Apple a anuntat joi o noua generatie a laptop-urilor MacBook Pro, introducand senzori de amprenta, dar si un mic touch-screen pe tastatura. Laptop-urile sunt insa cu cateva sute de dolari mai scumpe, au disparut slot-urile clasice USB, dar si cele de SD card si HDMI.


4 lucruri care dauneaza articulatiilor
6:18:51 AM
Inainte, problemele acute cu articulatiile erau intalnite la persoanele in varsta, insa in zilele noastre, chirurgii ortopezi le observa si la persoanele tinere, de 40 sau 50 de ani. Cel mai probabil, cresterea numarului persoanelor tinere care au probleme cu articulatiile este cauzat si de dorinta acestora de a ramane active pe masura ce inainteaza in varsta. Care sunt principalele greseli pe care le facem in ceea ce priveste articulatiile si cum putem sa evitam eventualele probleme?


​VIDEO Boiler Room va construi prima sala din lume in care vor fi transmise concerte in realitate virtuala
6:15:00 AM
Boiler Room, o platforma care difuzeaza muzica online, a anuntat ca va construi prima sala de concerte din lume in care vor fi transmise show-uri in realitate virtuala (VR) si a promis fanilor ca ii va duce "la petreceri organizate in cealalta jumatate a Globului", informeaza publicatia BBC, citat de News.ro.


​Neagu Djuvara: Ce au fost boierii mari in tara Romaneasca?
6:08:00 AM
Vom descoperi in ce fel marile familii boieresti si-au dobandit sau si-au pierdut mosiile si, odata cu averile, privilegiile politice si dregatoriile inalte. Cum au fost rand pe rand si mai mult sau mai putin constient, agentii aproape exclusivi a trei influente straine, determinante in domeniul culturii.. Cum au incheiat aliante de familie, puternic marcate de endogamie, pentru a conserva rangurile si din nou averile. Cum femeile, adesea aprige, au jucat un rol insemnat in transmiterea numelui.


Doi pompieri, trimisi in judecata de DNA in Dosarul Colectiv / Procurorii spun ca s-au constituit parti civile 248 de persoane, care cer peste 220 mil. euro
6:00:00 AM
Procurorii militari din DNA au dispus trimiterea in judecata a popierilor Antonina Radu si Petrica George Matei pentru abuz in serviciu si uzurpare a functiei, daca funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit in dosarul incendiului din Clubul Colectiv.


Dragnea, despre fondul national de investii pe care vrea sa il infiinteze: Va prelua actiunile tuturor companiilor de stat profitabile, un portofoliu de 35--45 mld lei
5:58:00 AM
Liviu Dragnea a detaliat sursele de finantare si domeniile de investitii pentru fondul national pe care vrea sa il infiinteze, care va prelua companiile de stat profitabile, estimand un portofoliu intre 35 si 45 de miliarde lei. Printre domeniile in care ar urma sa investeasca acest fond, Dragnea a enumerat si procesarea de lana si piele de oaie.


Grupare specializata in metoda Accidentul, destructurata de politie. Prejudiciul este de peste 400.000 de lei
5:43:07 AM
O grupare specializata in inselaciuni prin metoda ''accidentul'' a fost destructurata, in cadrul actiunii fiind efectuate perchezitii in Bacau si Dambovita, la domiciliile suspectilor si in doua penitenciare, se arata intr-un comunicat al IGPR, citat de Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply