Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

UE reclama aproape 340.000 de euro de la Marine Le Pen, salarii platite pentru doi asistenti care lucrau de fapt pentru Frontul National
2:41:35 PM
Uniunea Europeana reclama aproape 340.000 de euro de la Marine Le Pen, apreciind ca eurodeputata franceza a incasat aceasta suma pentru a plati doua asistente parlamentare care, in realitate, au lucrat doar pentru partidul sau, Frontul National (FN), anunta AFP, care citeaza surse concordante.


Pomeni electorale pe ultima suta de metri: Deputatii au votat solicitarea Sanitas - Sporurile personalului tehnic, calculate la nivelul salariului de baza/ Ministrul Muncii: Impactul bugetar - 1,1 mld lei/ Plus: Salariile angajatilor CNAS cresc cu 25% din 1 decembrie
2:05:00 PM
Deputatii din comisiile de munca si de buget au adoptat luni un amendament la OUG 20 privind salarizarea prin care sporurile personalului tehnic medical se calculeaza prin raportare la salariul de baza si nu la cel din 2009, asa cum solicitasera sindicatele prin greva generala declansata luni. Ministrul Muncii Dragos Pislaru a atras atentia ca impactul bugetar acest amendament este de 1,125 miliarde lei, in timp ce un secretar de stat in ministerul Muncii a avertizat ca se deschide "cutia Pandorei". Liberalii din comisii au parasit sala in semn de protest, invocand faptul ca PSD vrea sa "cumpere voturi", astfel ca amendamentul a fost adoptat in unanimitate de cei de la PSD si UDMR, in ciuda faptului ca Pislaru a insistat asupra impactului bugetar. O alta modificare votata luni de comisie este cea prin care salariile angajatilor din Casa Nationala de Asigurari de Sanatate cresc cu 25% incepand cu 1 decembrie 2016. 
  • La ora transmiterii acestei stiri - 20.00 - dezbaterile pe diferite amendamente continua, dorindu-se ca modificarile sa intre la vot in plen marti, inainte ca parlamentarii sa ia vacanta pentru campania electorala.


Sanitas anunta ca va continua greva, chiar daca Ministerul Sanatatii o va contesta in instanta
2:04:39 PM
Negocierile Federatiei Sanitas cu Ministerul Sanatatii au esuat, sindicalistii anuntand luni seara ca greva generala va continua chiar daca Ministerul Sanatatii o va contesta in instanta, potrivit Mediafax. In jur de 80.000 de cadre medicale dar si personalul tehnic (TESA), membri ai sindicatului Sanitas, au declansat greva generala.


VIDEO Ancheta la un liceu din Olt, dupa publicarea unor imagini cu un elev inchis intr-un dulap, umilit si batut de colegi
2:01:00 PM
Inspectoratul Scolar Olt a demarat o ancheta dupa aparitia pe Facebook a unei inregistrari in care mai multi elevi ai unui liceu din Slatina umilesc, jignesc si lovesc un coleg, transmite Mediafax.


​DOCUMENT Care e cel mai toxic tip de angajat? Patronii ar putea fi obligati de lege sa combata comportamentul agresiv din firme.
1:57:00 PM
O serie intreaga de angajatori ar urma sa fie obligati sa ia anumite masuri pentru a combate hartuirea angajatilor la locul de munca, fenomen cunoscut sub denumirea de bullying sau mobbing, in diferite forme, potrivit unei initiative legislative depuse la Parlament. In expunerea de motive, initiatorul enumera si principalele tipuri de hartuitori din firme: "vedeta", "sarpele cu doua capete", "sociopatul", "istericul" si altele.


Activitatea postala va reveni la normal: Conducerea Postei anunta ca a agreat cu sindicalistii majorarea salariilor de la 1 ianuarie 2017
1:45:34 PM
Conducerea Postei Romane si reprezentantii SLPR au agreat, luni, schema de majorare a salariilor postasilor, cu aplicare de la 1 ianuarie 2017, se arata intr-un comunicat transmis luni seara de companie. "In cadrul negocierilor s-a convenit acordarea de tichete de masa la valoarea nominala a tichetului de 11,50 lei/zi, fata de valoarea actuala de 9 lei, dupa intrarea in vigoare a actului normativ care prevede majorarea valorii nominale a tichetelor de masa. Suplimentar, s-a stabilit acordarea unei cresteri salariale de 80 de lei brut/angajat".


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply