Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​DOCUMENT Care e cel mai toxic tip de angajat? Patronii ar putea fi obligati de lege sa combata comportamentul agresiv din firme.
1:57:00 PM
O serie intreaga de angajatori ar urma sa fie obligati sa ia anumite masuri pentru a combate hartuirea angajatilor la locul de munca, fenomen cunoscut sub denumirea de bullying sau mobbing, in diferite forme, potrivit unei initiative legislative depuse la Parlament. In expunerea de motive, initiatorul enumera si principalele tipuri de hartuitori din firme: "vedeta", "sarpele cu doua capete", "sociopatul", "istericul" si altele.


Activitatea postala va reveni la normal: Conducerea Postei anunta ca a agreat cu sindicalistii majorarea salariilor de la 1 ianuarie 2017
1:45:34 PM
Conducerea Postei Romane si reprezentantii SLPR au agreat, luni, schema de majorare a salariilor postasilor, cu aplicare de la 1 ianuarie 2017, se arata intr-un comunicat transmis luni seara de companie. "In cadrul negocierilor s-a convenit acordarea de tichete de masa la valoarea nominala a tichetului de 11,50 lei/zi, fata de valoarea actuala de 9 lei, dupa intrarea in vigoare a actului normativ care prevede majorarea valorii nominale a tichetelor de masa. Suplimentar, s-a stabilit acordarea unei cresteri salariale de 80 de lei brut/angajat".


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply