Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Polemica in Italia, dupa ce un pod a cazut peste o autostrada, omorand un om si ranind alti cinci
9:17:00 AM
O persoana a murit si cinci au fost ranite dupa ce un pod s-a prabusit peste o autostrada in Italia, sub greutatea unui TIR condus de un sofer bulgar, relateaza La Repubblica, precizand ca o polemica a izbucnit in Peninsula in acest dosar, scrie News.ro.


Turist american atacat de un urs in zona Pietrele lui Solomon din Brasov; starea lui este stabila
9:12:06 AM
Un turist american in varsta de 20 de ani a fost atacat de un urs, sambata, in zona Pietrele lui Solomon din municipiul Brasov, el fiind preluat de un echipaj SMURD si transportat in stare stabila la spital, informeaza News.ro.


In 2015, romanii din Italia au declarat venituri de peste 5,5 miliarde de euro
9:07:00 AM
Joi, 27 octombrie, la Roma, a fost prezentat Raportul anual cu privire la situatia strainilor din Italia, intitulat "Dossier Statistico Immigrazione 2016". Din Raport se contureaza imaginea comunitatii de romani, cea mai numeroasa din Peninsula: "E o comunitate care creste din punct de vedere numeric, in ciuda crizei din ultimii ani, si contribuie constant la economia Italiei", explica pentru Hotnews.ro Antonio Ricci, coordonator al Raportului statistic.


Turneul Campioanelor: Angelique Kerber, in finala la Singapore - Victorie clara cu Agnieszka Radwanska
8:56:00 AM
Expresia "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul" s-a potrivit de minune pentru semifinala dintre Angelique Kerber si Agnieszka Radwanska, de la Singapore. Desi parea, la o prima impresie, meciul mai echilibrat si mai spectaculos al zilei, disputa a fost una dezechilibrata, in care liderul mondial a profitat din plin de multele erori facute de poloneza. Angie s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-1, dupa o ora si 15 minute. Pentru trofeu, Kerber va lupta, duminica, cu Dominika Cibulkova.


In Brazilia, omorurile au facut mai multe victime in 4 ani decat razboiul din Siria (ONG)
8:41:00 AM
Omuciderile in Brazilia au facut in ultimii patru ani mai multe victime decat razboiul din Siria, potrivit unor date prezentate de organizatia neguvernamentala Forumul brazilian de securitate publica, transmite AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply