Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Trenduri in eCommerce si retail. Iulian Stanciu, eMAG: lucram la un chatbot care sa interactioneze cu clientii in limba romana
11:06:00 AM
Miza din ce in ce mai mare pe zona de comanda prin voce, implicit cu ajutorul chatbotilor, importante cresteri pe zona de fashion si investitii importante in marketplace-uri sunt cateva dintre cele mai importante trenduri din comertul online, potrivit sefului eMAG, Iulian Stanciu.


Un avion militar rus s-a apropiat periculos de un aparat american deasupra Siriei (oficiali americani)
11:02:00 AM
Un avion de lupta rusesc a trecut periculos de aproape de un aparat militar american in spatiul aerian din estul Siriei, au informat vineri oficiali din Departamentul american al Apararii, potrivit AFP.


​Turneul Campioanelor: Radwanska a invins-o pe Pliskova si s-a calificat in semifinale
10:52:00 AM
Agnieszka Radwanska (3 WTA,) campioana en-titre si a doua favorita, a invins-o, vineri, cu 7-5, 6-3, pe Karolina Pliskova (5 WTA), cap de serie numarul 4, in ultimul meci al Grupei Albe de la Turneul Campioanelor, si s-a calificat in semifinalele competitiei.


Ciprian Ciucu a fost dat in judecata de Gabriela Firea, care ii cere 600.000 lei daune reputationale
10:50:04 AM
Ciprian Ciucu, consilier general PNL la Capitala, a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca a fost actionat in instanta de primarul general Gabriela Firea, care ii cere acestuia 600.000 lei daune "reputationale". Ciucu afirma ca intentia lui Firea este de a il intimida si de a ii baga "pumnul in gura opozitiei".


Udrea si Tariceanu il acuza pe Iohannis ca a mintit cand a declarat ca nu a fost niciodata urmarit penal
10:41:25 AM
Elena Udrea si Calin Popescu Tariceanu l-au acuzat vineri pe Klaus Iohannis ca a mintit cand a declarat ca nu a fost niciodata urmarit penal. Cei doi dau exemplul a doua dosare penale (2006 si 2007) in care Klaus Iohannis a avut calitatea de invinuit pe cand era primarul Sibiului. Acuzatiile celor doi sunt confirmate de Codul de procedura penala valabil la acel moment: Iohannis a fost urmarit penal, avand calitatea de invinuit, dar nu a devenit inculpat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply