Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Test de viteza cu Rolls-Royce Wraith, cel mai dinamic Royce creat vreodata
3:39:32 AM
Rolls-Royce Wraith este cel mai dinamic si orientat spre performanta model al britanicilor de la Rolls-Royce, avand motor turbo pe benzina, V12, de 6,6 litri, care dezvolta 632 Cai Putere (CP) si un cuplu maxim de 800 Newton-metru (Nm). Masina este atat de puternica incat pleaca de pe loc cu treapta a II-a de viteza si atinge 100 km/h in treapta a II-a. Iata cum arata un sprint intr-un exemplar Rolls-Royce Wraith ce costa aproximativ 321.000 Euro, fara taxe.


Atribu?iile viceguvernatorului Bogdan Olteanu, preluate de ceilal?i membri ai conducerii executive
3:16:00 AM
Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive, a anuntat vineri Banca Nationala a Romaniei intr-un comunicat de presa remis HotNews.ro. "In legatura cu retinerea domnului Bogdan Olteanu, Banca Nationala a Romaniei precizeaza ca ancheta DNA vizeaza activitatea acestuia desfasurata inainte de incredintarea de catre Parlament a mandatului de viceguvernator al BNR. BNR mentioneaza ca activitatea institutiei se desfasoara normal, atributiile domnului viceguvernator urmand a fi preluate conform procedurilor interne in vigoare de catre ceilalti membri ai conducerii executive", se arata in comunicatul citat.


BMW i3, masina de Politie in Bucuresti
3:06:18 AM
Masina electrica BMW i3 intra in dotarea Politiei Capitalei, timp de o luna, parte a unui parteneriat dintre Politie si BMW, prin Automobile Bavaria Group. Scopul experimentului este acela de a familiariza politistii cu acest tip de autospeciala si de a testa viabilitatea utilizarii de masini electrice in flota Politiei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply