Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

10 ani de cand Raul Castro a preluat conducerea Cubei de la fratele sau, Fidel
9:48:00 AM
Raul Castro (84 de ani) aniverseaza duminica 10 ani de cand a preluat conducerea Cubei de la fratele sau, Fidel, care a detinut puterea absoluta in aceasta tara timp de o jumatate de secol. Raul Castro l-a inlocuit pe Fidel Castro in anul 2006 si a initiat o serie de reforme importante, deschiderea economica inlocuind treptat modelul economic socialist cubanez, scrie AFP.


Montreal: Simona Halep/Monica Niculescu vs Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, in finala probei de dublu, dupa ora 22:00
9:46:00 AM
Perechea Simona Halep/Monica Niculescu va infrunta cuplul Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie numarul 4, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Montreal. Meciul va avea loc pe Terenul Central si este programat dupa ora 22:00 (ora Romaniei), dupa finala de simplu disputata de Simona Halep contra americancei Madison Keys. Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2.


Extrema dreapta germana a primit dreptul de a protesta fata de mitingul de sustinere a presedintelui turc Erdogan ce va avea loc la Koln
9:44:17 AM
Instanta germana a hotarat ca protestatarii de extrema-dreapta pot manifesta fata de mitingului de sustinere a presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, la care sunt asteptati sa participe peste 30.000 de imigranti turci din metropola Koln, transmite DPA, citata de News.ro.


Seful politiei londoneze: Un atac terorist in Marea Britanie este un caz de cand, nu de daca
9:24:16 AM
Marea Britanie nu poate fi protejata in intregime impotriva terorismului, iar un atac similar celor ce au avut recent loc in Europa continentala este o problema de „cand, nu de daca”, a spus duminica seful politiei londoneze, potrivit Reuters.


FOTO Doua panze, dintre care una pictata de Salvador Dali, recuperate la 7 ani dupa ce au fost furate dintr-un muzeu olandez
9:06:37 AM
Doua panze, una de Salvador Dali, cealalta de Tamara de Lempicka, au fost regasite dupa ce au fost furate in 2009 dintr-un muzeu din nordul Olandei, a anuntat detectivul specializat in obiecte de arta Arthur Brand, citat de Huffington Post si News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply