Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Manuel Valls critica decizia judecatorilor de a-l elibera conditionat pe unul dintre cei doi ucigasi ai unui preot: A fost un esec
2:37:54 AM
Decizia justitiei antiteroriste din Franta de a-l elibera conditionat pe unul dintre cei doi ucigasi ai preotului din Saint-Etienne-du-Rouvray a fost un "esec, trebuie sa o recunoaste", a declarat vineri premierul francez Manuel Valls, intr-un interviu acordat pentru Le Monde si citat de AFP.


INS: ?Somajul a coborat in iunie la 6.4%
2:08:05 AM
Rata somajului in luna iunie 2016 a scazut cu 0,2 puncte procentuale , coborand la 6.4% fata de luna precedenta (6,6%), au transmis vineri oficialii Institutului National de Statistica. Numarul somerilor estimat pentru luna iunie din anul curent a fost de 568.000 persoane, in scadere cu 13.000 de romani fata de luna precedenta si cu 49.000 de rmani fata de de aceeasi luna a anului anterior.


OFICIAL Bogdan Olteanu a fost retinut pentru 24 de ore / Acesta ar fi primit un milion de euro in sediul unui partid
2:05:00 AM
Directia Nationala Anticoruptie a confirmat oficial informatia potrivit careia Bogdan Olteanu, viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta.


Ce este Telegram, mesageria folosita de adeptii Statului Islamic? De la serviciul creat pentru a scapa de supravegherea Moscovei pana la aplicatia preferata a jihadistilor
2:02:16 AM
Acest serviciu de mesagerie pentru telefoanele mobile a fost utilizat de Adel Kermiche, ucigasul preotului Jacques Hamel. Un ziarist The Sun sub acoperire afirma ca a fost contactat de un recrutor al Statului Islamic pentru a comite atentate in Londra. Le Figaro exlica, intr-un articol publicat joi, ce este Telegram, aplicatia dezvoltata de programatori rusi si care are peste 100 de milioane de utilizatori in intreaga lume.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply