Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?LIVESCORE Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova, de la ora 19:30
11:50:30 AM
Pentru un loc in careul de asi de la Montreal, Simona Halep, favorita numarul 5, se va duela cu rusoaica Svetlana Kuznetsova (11 WTA), cap de serie numarul 9, in sferturile de finala ale competitiei. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 19:30 (ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews.ro


Liviu vinde doua benzinarii plutitoare pe un site de anunturi :)
11:37:00 AM
Coincidenta stranie. Pe un site de anunturi a aparut pe 22 iulie oferta unui vanzator din Tulcea, care se recomanda Liviu: vand doua benzinarii plutitoare functionale. Pretul cerut este de 500 de mii de dolari.  Contactat de Hotnews.ro, vanzatorul a refuzat orice discutie despre eventuale legaturi cu SOV, nici n-a vrut sa spuna daca este proprietarul benzinariilor, afirmand in repetate randuri ca "nu-l intereseaza subiectul" refuzand ulterior sa mai raspunda la alte intrebari.


Cine a omorat dinozaurii? Petrolul, desigur!...
11:11:51 AM
In istoria geologiei sunt recunoscute cinci extinctii in masa majorei. Cea mai faimoasa (si mai bine studiata) a avut loc acum circa 66 milioane ani (Ma)ii, la sfarsitul perioadei Cretacice, cand dinozaurii si doua treimi din toate animalele marine au fost eliminate, creand o nisa biologica pentru dezvoltarea mamiferelor, incoronata prin aparitia finala a lui Homo Sapiens.


Bogdan Olteanu isi va da demisia din functia de viceguvernator - avocat
11:05:00 AM
Bogdan Olteanu va demisiona luni din functia de viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei, a anuntat luni avocatul acestuia.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply