Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Unul dintre prietenii jihadistului implicat in uciderea unui preot marti fusese arestat cu cateva zile inainte de atacul din biserica
1:51:39 PM
Autoritatile franceze l-au arestat pe prietenul jihadistului Adel Kermiche, implicat in luarea de ostateci si executarea unui preot catolic octogenar intr-o biserica din Saint-Etienne-du-Rouvray, cu doar cateva zile inainte de atentat, scrie BBC, preluat de News.ro.


Romanii cred ca imigratia si terorismul sunt principalele probleme din UE. La nivel national sunt procupati de sistemul sanitar - Eurobarometru
1:38:00 PM
Imigratia si terorismul sunt principale probleme cu care se confrunta UE, in opinia cetatenilor romani, cu mult inaintea situatiei economice si a nivelului criminalitatii, arata datele celui mai recent Eurobarometru, publicat in luna iulie de Comisia Europeana si citat de Mediafax.


Autoritatile turce au eliberat 758 de militari, retinuti dupa puciul esuat
1:04:00 PM
758 de militari turci au fost eliberati sambata din arest, dupa ce au fost retinuti in primele zile dupa lovitura de stat esuata. Anuntul vine dupa ce presedintele Recep Tayyip Erdogan a promis ca va renunta la procesele intentate pentru insulta si defaimare, dupa ce a fost inspirat de unitatea poporului turc in fata pucistilor, transmite Reuters, preluata de News.ro. 


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply