Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Budescu, aproape de revenirea in Liga 1. Jucatorul s-a antrenat in tricoul Astrei Giurgiu
9:54:54 AM
Atacantul Constantin Budescu, transferat de Astra Giurgiu la Dalian Yifang, s-a antrenat in tricoul campioanei Romaniei, la care va juca sub forma de imprumut de la gruparea chineza, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al Astrei.


AFIR: Fermieri romani si alti solicitanti au luat 356 milioane de euro, pe proiecte in agricultura si afaceri la sate, in noul PNDR
9:38:14 AM
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a efectuat pana vineri, 29 iulie 2016, plati in valoare de 356.239.389 euro, aferente platilor compensatorii si proiectelor de investitii finantate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020, potrivit unui comunicat remis StartupCafe de catre AFIR.


Drept la replica Oil Terminal: Prelungirea mandatului directorului general a fost in baza legislatiei in vigoare, pana la alegerea unui Director General conform OUG 109/2011, dar nu mai tarziu de 4 ani
9:37:00 AM
Compania Oil Terminal a transmis un drept la replica HotNews.ro in urma articolului "Un actionar al Oil Terminal acuza nereguli si abuzuri in cadrul companiei: A fost blocata completarea convocatorului AGA la Oil Terminal Constanta, pentru a fi acoperite fraudele". Oil Terminal respinge acuzatiile actionarului minoritar Broadhurst Investments Ltd, publicate chiar intr-un document public oficial al companiei si transmis BVB. In dreptul la replica se arata ca mandatul directorului general a fost prelungit pana la alegerea unui director, in baza legislatiei privind guvernanta corporativa, pe o perioada de maxim 4 ani, exact atat cat ar dura si un mandat plin.  Vezi in text dreptul la replica.


Surse: O femeie este in stare grava la Spitalul CF 2 din Bucuresti dupa o transfuzie de sange gresita
9:36:00 AM
Inspectia Sanitara efectueaza vineri un control la Spitalul Clinic CF 2 din Bucuresti, unde o femeie este in stare grava in urma unei transfuzii gresite de sange, anunta Agerpres si Mediafax, citand surse medicale. Este al doilea caz de acest fel in ultima perioada, dupa ce, in luna iunie, o femeie a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce i s-a facut transfuzie cu o grupa de sange gresita.


Flacara olimpica a fost stinsa de protestatarii din Rio
9:31:00 AM
Torta olimpica a fost stinsa dupa intrarea in Rio de Janeiro de un grup de protestatari format din profesori furiosi ca nu si-au primit salariile in ultimele doua luni, ceea ce a provocat intreruperea stafetei pentru scurt timp, informeaza The Guardian.


100.000 Euro pentru parteneriatele fermieri-autoritati-ONG. AFIR prelungeste termenul pentru cererea banilor europeni
9:20:00 AM
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a prelugit termenul pentru cererea finantarilor de pana la 100.000 de euro penru proiectele derulate de fermieri in parteneriate cu autoritati sau organizatii non-guvernamentale (ONG), pe proiecte privind lantul de aprovizionare in sectoarele agricol si pomicol, in cadrul Submasurilor 16.4 si 16.4 a din Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).


Nicusor Constantinescu, condamnat la 15 ani de inchisoare
9:05:00 AM
Nicusor Constantinescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat vineri, de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, la 15 ani de inchisoare, anunta Digi 24. Sentinta nu este definitiva. Dosarul in care a fost condamnat Nicusor Constantinescu este al treilea in care fostul sef al CJ Constanta a fost trimis in judecata, alaturi de alte 18 persoane. In acest dosar, Nicusor Constantinescu a fost acuzat de 6 infractiuni de abuz in serviciu, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat. Concret, Nicusor Constantinescu este acuzat ca a dispus efectuarea unor plati nelegale in valoare de peste 5 milioane de euro catre mai multe institutii aflate in subordinea CJ Constanta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply