Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bogdan Olteanu a fost plasat in arest la domiciliu
12:50:00 PM
Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost plasat, vineri, in arest la domiciliu pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, vineri dupa-amiaza, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a viceguvernatorului BNR. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata de procurori.


Ministerul Sanatatii: Documentul cu specificatiile pe care trebuie sa le indeplineasca sectia ATI a Spitalului de Arsi a fost trimis Primariei sectorului 1, se va face o estimare a timpului necesar pentru lucrari
12:37:00 PM
Documentul cu specificatiile pe care trebuie sa le indeplineasca sectia ATI a Spitalului de Arsi din Bucuresti a fost trimis la Primaria sectorului 1, iar administratia locala urmeaza sa il puna la dispozitia unor specialisti pentru ca, pe baza proiectului rezultat care va ajunge la avizare la DSP, sa se poata face o estimare a timpului necesar pentru lucrari, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply