Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Trei adolescenti, jefuiti noaptea intr-un parc londonez, in timp ce jucau Pokemon Go
9:54:23 AM
Trei adolescent au fost jefuiti sub amenintarea unui pistol in timp ce jucau Pokemon Go intr-un parc din nordul Londrei, ceea ce a facut ca politisti sa avertizeze in legatura cu pericolele de a umbla in public cu un smartphone scump, scrie TheTelegraph.


Delegatia Rusiei pentru Rio a scazut deja de la 387 la 266 de sportivi. Mai sunt federatii internationale care inca nu s-au pronuntat
9:33:25 AM
Rusia va avea o delegatie de 266 de sportivi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce initial anuntase o echipa de 387 de participanti, a declarat, sambata, ministrul Sportului, Vitali Mutko, potrivit L'Equipe, citat de News.ro


VIDEO Masuri de securitate sporite pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, dupa informatii privind o posibila amenintare
9:22:00 AM
Politia olandeza a luat, sambata, masuri de securitate sporite pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, in urma unor informatii si indicii privind o posibila amenintare. Autoritatile responsabile de securitate si lupta impotriva terorismului nu au dat multe detalii cu privire la posibila amenintare, precizand doar ca au fost luate masuri de securitate sporite, inclusiv verificarea masinilor din perimetrul aerportului Schipol, al cincilea cel mai aglomerat din Europa, dupa volumul de pasageri, scrie Reuters.


Litoralul romanesc este ocupat in proportie de 100% in acest weekend - asociatie turistica
9:03:05 AM
Litoralul romanesc este ocupat in proportie de suta la suta in acest weekend, fiind destinatia numarul 1 pentru turistii romani in acest moment, a declarat, sambata, pentru News.ro, presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin. Ea spune ca nu mai exista locuri libere in unitati hoteliere pentru luna august.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply