Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Loto 6/49: A fost castigat marele premiu, de peste 17 milioane de lei
2:41:00 PM
Marele premiu la jocul 6/49, in valoare de 17.723.482,04 lei, a fost castigat in urma extragerii de joi a Loteriei Romane, fondul de castiguri fiind de 18.096.505,88, anunta News.ro. Cele sase numere castigatoare au fost 42, 44, 10, 3, 33, 27.


O autoare irlandeza asteapta de trei luni un laptop ajuns in Romania dupa ce l-a uitat intr-un avion
2:39:00 PM
O scriitoare irlandeza asteapta de trei luni returnarea unui laptop uitat intr-un avion, existand informatii ca aparatul ar fi ajuns in Romania, compania aeriana low-cost explicand public joi ca nu are cunostinta despre acest caz si nu este responsabila de bagajele de mana, relateaza Mediafax.


EXCLUSIV Ce critici a ridicat industria bancara fata de intentia ANAF de a primi toate detaliile detinatorilor de carduri atunci cand acestia platesc prin POS-uri
2:15:00 PM
Expertii Consiliului Patronatelor Bancare din Romania (CPBR) au atentionat miercuri autoritatile 'asupra dificultatilor tehnice si a posibilelor costuri aditionale de implementare' a proiectului de Hotarare de Guvern prin care Fiscul ar fi vrut sa primeasca 'toate detaliile disponibile cu privire la identitatea detinatorului cardului' ori de cate ori s-ar fi efectuat plati electronice prin intermediul POS-urilor. Acestia au subliniat ca 'pentru stocarea datelor de card in serverele ANAF este necesara implementarea unei serii de cerinte (PCI Data Security Standards) formulate de organizatiile de carduri prin PCI Standards Council in vederea protejarii datelor de card. Reprezentantii MFP/ANAF au inteles costurile foarte mari asociate implementarii acestor seturi de norme si au indicat ca vor renunta la aceasta cerere', precizeaza CPBR pentru HotNews.ro.


Cristian Ghinea: Daca avem vreun ghinion istoric si anul viitor revin la guvernare Ponta, Ghita si prietenii, sa stiti cine a facut absorbtia din 2017: 3,6 miliarde euro vin din mandatul acestui guvern
2:14:00 PM
Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a reactionat joi la acuzatiile lansate de Victor Ponta si Sebastian Ghita, care au sustinut, invocand un memorandum asumat miercuri de Guvern, ca din document reiese ca tinta Executivului privind absorbtia fondurilor structurale pentru acest an la mai multe programe importante este "zero". Ghinea afirma ca "nicaieri nu se spune in memorandum despre zero absorbtie. Dimpotriva, se arata cat va intra in acest an in tara din inchiderea programelor 2007 - 2013 (3,2 miliarde), se arata cat vor intra pentru 2014 - 2020 si cat va intra in 2017 odata ce definitivam anul acesta acreditarea pe care Ponta nu a fost capabil sa o faca (3,6 miliarde)".


ANAF anunta ca va renunta la solicitarea de raportare a detaliilor privind identitatea detinatorilor de carduri la platile prin POS-uri
2:01:00 PM
Fiscul a anuntat intr-un comunicat transmis joi seara ca va renunta sa mai solicite raportarea unor informatii precum codul de autorizare a platii, numarul de card sau detaliile privind identitatea detinatorului unui card, in cazul platilor electronice cu cardul prin intermediul POS-urilor, limitandu-se la a solicita comunicarea detaliilor (data, valoare si cont) tranzactiilor realizate prin intermediul POS-urilor. ANAF isi motiveaza anuntul prin 'inexistenta vreunui interes institutional vizavi de datele personale' in cadrul proiectului de Hotarare de Guvern privind combaterea evaziunii fiscale prin mijloace electronice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply