Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

We Will Be Victorious au cantat vineri seara peste 17.000 de persoane in Piata Constitutiei
7:42:00 AM
Muse, trupa cu peste 20 de milioane de albume vandute, peste 50 de premii primite, dintre care 3 Grammy, a sustinut vineri seara un concert in Bucuresti, sub egida Festivalului Rock The City, aflat la cea de-a 7-a editie. Englezii au cantat in Piata Constitutiei unele dintre piesele lor de rezistenta, dar si melodii de pe cel mai recent album al lor, "Drones".


Sondaj: Majoritatea germanilor se asteapta la un nou atac terorist in tara lor, dar nu au de gand sa isi schimbe activitatile zilnice
7:18:00 AM
Majoritatea germanilor se asteapta ca un alt atac terorist islamist sa fie comis in tara lor, in urmatoarele luni, dar au declarat ca nu isi vor schimba activitatile zilnice din cauza acestei preocupari, potrivit rezultatelor unui studiu difuzat sambata, anunta Agerpres, citand agentia DPA.


Serie de incendii pe campurile din judetul Buzau. Numai in ultimele 24 de ore au fost afectate 125 ha
7:10:25 AM
Pompierii din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau se confrunta, in aceasta perioada, cu un val de incendii de vegetatie uscata, numai in ultimele 24 de ore in cinci astfel de incendii fiind afectate 125 de hectare de teren, transmite News.ro.


Montreal: Rezultatele zilei de vineri/ Kristina Kucova, jucatoare venita din calificari, a ajuns in semifinale
7:01:00 AM
Jucatoarea slovaca Kristina Kucova (121 WTA), venita din calificari, s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o pe britanica Johanna Konta (14 WTA), scor 6-4, 6-3, in sferturile de finala ale competitiei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply