Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dosarul Bogdan Olteanu - Basescu spune ca a primit informatii despre banii scosi din Bulgaria cand era presedinte dar ca nu s-a stiut pentru ce erau:Probabil acum procurorii au legat lucrurile in urma unui denunt
2:54:40 PM
Traian Basescu a declarat, sambata, la Romania TV, ca a primit informatii, pe vremea cand era presedinte, despre banii scosi dintr-un cont din Bulgaria pentru numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii, insa DNA nu stia motivul tranzactiei, fostul presedinte presupunand ca acum procurorii au aflat, cel mai probabil in urma unui denunt, detaliile tranzactiei, transmite News.ro.


Circa 4.000 de angajati din sistemul educational din Istanbul, dati afara
2:32:00 PM
Aproximativ 4.000 de angajati din sistemul de educatie au fost dati afara la Istanbul dupa tentativa de lovitura de stat din 15 iulie, scrie sambata cotidianul Sabah, citat de News.ro. Pe de alta parte, in metropola turca s-au inchis 286 de scoli, camine si centre de studii private.


Mergea si Tecau au pierdut semifinala probei de dublu de la Toronto
2:04:19 PM
Perechea Florin Mergea/Horia Tecau, cap de serie numarul 5, a fost eliminata, sambata, in semifinalele probei de dublu lal turneul Rogers Cup de la Toronto, dotat cu premii in valoare totala de 4.691.730 de dolari, transmite News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply