Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?LIVESCORE Simona Halep/Monica Niculescu vs Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, in finala probei de dublu, dupa ora 22:00
2:41:39 PM
Perechea Simona Halep/Monica Niculescu va infrunta cuplul Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie numarul 4, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Montreal, intr-un meci programat duminica, dupa ora 22:00 (ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si LIVESCORE pe Hotnews.ro.


Camelia Roiu, convocata luni in comisia de disciplina a Spitalului de Arsi. Petitia pentru sustinerea medicului care a dat presei imaginile cu un pacient care avea viermi pe rani a adunat peste 23 de mii de semnaturi
2:34:00 PM
Doctorita Camelia Roiu, care a facut publice imaginile care avea o rana invadata de viermi, in sectia ATI a Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala, a fost convocata luni in comisia de disciplina a unitatii sanitare, anunta Agerpres. Intre timp, petitia online pentru sustinerea mecidului a adunat peste 23.000 de semnaturi.


650 de mii de bugetari primesc salarii majorate de la 1 august. Intreaga grila de salarizare va fi aplicata din decembrie 2017
2:17:00 PM
In jur de 650 de mii de bugetari vor beneficia de cresteri salariale incepand de luni, 1 august, impactul bugetar fiind de 870 de milioane pentru anul acesta si de 2,6 miliarde lei pentru anul viitor, anunta Mediafax. Ministrul Muncii, Dragos Paslaru, a declarat in luna iunie ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind salarizarea personalului platit din fonduri publice elimina inechitatile din sistemul salarizarii bugetarilor, prevederile acesteia aplicandu-se in doua etape, astfel incat o parte dintre acestea intra in vigoare la 1 august 2016, urmand ca intreaga grila de salarizare sa fie aplicata din decembrie 2017.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply