Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Mai multi membri ai comisiei care analizeaza doctoratele lui Toba, Ontanu si Licu s-au retras
9:53:52 AM
Mai multi membri ai comisiilor de analiza a doctoratelor lui Petre Toba, Mihai Stanisoara, Bogdan Licu si Neculai Ontanu s-au retras, invocand incompatibilitatea sau conflictul de interese, ei fiind inlocuiti de experti externi, au declarat surse din cadrul Ministerului Educatiei pentru Mediafax.


Comisia de Disciplina a FRF a decis: Rapid nu va juca in Liga 1
9:50:00 AM
Desi a obtinut promovarea in Liga 1, Rapid nu va evolua pe prima scena. Comisia de Disciplina a FRF a decis ca Rapid nu indeplineste conditiile de inscriere in Liga 1, clubul fiind in faliment. ACS Poli Timisoara, ultima echipa retrogradata la finalul sezonului trecut, va participa in prima liga in locul Rapidului, informeaza Dolce Sport.


?VIDEO Cum ne ajuta frazele mnemonice sa retinem informatii utile
9:48:53 AM
In fiecare limba exista anumite jocuri de cuvinte care ne ajuta sa retinem informatii utile mult mai usor. Desi la o prima vedere astfel de jocuri par sa ne complice procesul de memorare, ele reprezinta, de fapt, o buna strategie pentru retinerea noilor informatii prin asociere cu lucrurile care ne sunt deja familiare. In materialul video de mai jos, realizat de canalul de youtube SciHow, vedem cum frazele mnemonice ne ajuta sa intelegem mai bine modul in care functioneaza creierul uman cand vine vorba despre memorie


Afacerile care isi vor creste activitatea, dar isi vor reduce numarul de angajati, in perceptia managerilor
9:34:00 AM
Managerii din comertul cu amanuntul sustin ca volumul activitatii acestor afaceri va creste in urmatoarele 3 luni, dar ca numarul de angajati le va scadea, potrivit unui sondaj publicat joi de Institutul National de Statistoca (INS).


Alerta de securitate intr-un campus din orasul austriac Graz, din cauza unui roman care avea o arma de jucarie
9:26:08 AM
Un roman a generat o alerta de securitate intr-un campus universitar din orasul austriac Graz, dupa ce martori au alertat politia despre prezenta unui individ cu o arma de foc, agentii descoperind ca era de fapt un pistol de jucarie.


webPR:Cum arata cel mai mare animal zburator din lume
9:26:00 AM
Dino Parc Rasnov impreuna cu Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul National de Geologie si paleontologi din Departamentul de Geologie al Universitatii din Bucuresti au dezvaluit astazi, 28 iulie 2016, in premiera, in cadrul unei conferinte de presa comune, scheletul celui mai mare animal zburator din lume, pterozaurul Hatzegopteryx thambema.


DOCUMENTE PSD vrea sa dea 10 milioane lei Catedralei Mantuirii Neamului din banii Primariei Sectorului 1/ Proiectul urmeaza sa se voteze in sedinta Consiliului Local Sector 1
9:06:00 AM
Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut introducerea suplimentara pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local de joi a unui proiect de hotarare prin care se acorda 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului din bugetul primariei.
  • Sprijinul financiar se acorda in baza unui protocol care prevede, la obligatiile partilor, ca "Biserica va mentiona public si consecvent numele Sectorului 1 al Municipiului Bucuresti si al Consiliului Local al Sectorului 1 ca partener principal in fata celorlalti finantatori publici din Romania si nu numai. Aceasta mentionare va continua si dupa darea in functiune a obiectivului."


Apar undele de soc ale votului pentru Brexit: Mii de locuri de munca sunt desfiintate, increderea consumatorilor se prabuseste
9:04:00 AM
Unde de soc provocate de votul britanic pentru iesirea din UE au zguduit economia joi, cand s-a anuntat pierderea a mii de locuri de munca la una dintre cele mai mari banci, iar statisticile arata ca increderea consumatorilor s-a prabusit. In plus, constructiile si vanzarile de masini incetinesc, transmite Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply