Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Scandalul monitorizarii datelor celor care platesc cu cardul: Avocatul Biris in 2014: Cum le stocheaza? Cum le folosesc? Cat costa asta? Cat si mai ales cum ajuta la combaterea evaziunii?/Secretarul de stat Biris in 2016: Scandalul pare a fi degeaba. Secretul bancar nu mai exista de ani buni in tara noastra
6:48:00 AM
Gabriel Biris, secretar de stat in Ministerul de Finante, declara vineri pe Facebook ca este unul dintre cei care au avizat proiectul prin care Fiscul urma sa colecteze numarul de card bancar si identitatea detinatorilor de card la plata prin POS, dar ca 'degeaba sustin unii ca este o intruziune in viata privata, deoarece secretul bancar nu mai exista de ani buni in tara noastra'. Pe de alta parte, remarca Profit.ro, in urma cu un an si jumatate, cand au aparut primele propuneri ca obligatiile bancilor sa fie inasprite, avocatul Biris se minuna ca fiscul vrea sa primeasca toate rulajele la toate conturile si se intreba ce ar putea face cu aceste informatii.


EXCLUSIV Cat de grava era intentia ANAF de a colecta in masa toate datele romanilor care plateau cu cardul - pozitia Asociatiei de Plati Electronice din Romania
6:45:00 AM
Senzitivitatea datelor de card, stocarea acestor date de catre ANAF fara a se lua in calcul cerintele tehnnice, de securitate sau proceduri de acces a personalului la aceste date, precum si solicitarea acestor informatii in masa comparativ cu acelasi demers realizat in prezent la cerere, dar care este conditionat fie de un act fundamentat in cadrul ANAF fie de un mandat de la judecator, sunt cele cele trei probleme majore de care nu tinea cont proiectul Finantelor/Fiscului de a colecta toate datele romanilor care plateau cu cardul prin POS-uri, arata pentru HotNews.ro Asociatia de Plati Electronice din Romania (APERO).


Trafic intens pe DN 1, pe sensul de mers spre munte: Se circula in coloana pana la intrarea in Comarnic si intre Sinaia si Busteni
6:41:19 AM
Traficul rutier este intens sambata, la orele pranzului, pe DN1 Bucuresti - Brasov.  Pe sensul de mers catre Brasov se circula in coloana de la kilometrul 101 (Nistoresti), pana la intrarea in Comarnic, dar si intre Sinaia si Busteni. In sens invers, s-a format coloana intre Azuga si Busteni, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, intr-un comunicat.


Echipa de haltere a Rusiei, interzisa la Jocurile Olimpice de la Rio
6:28:00 AM
Federatia internationala de haltere (IWF) a anuntat, vineri, excluderea tuturor halterofililor rusi, in numar de opt, de la Jocurile Olimpice de la Rio (5-21 august), informeaza AFP, citata de Agerpres.


Slujba de pomenire pentru victimele incendiului de la Colectiv, la 9 luni de la tragedie
6:23:22 AM
O slujba de pomenire pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv va fi oficiata, sambata, la implinirea a noua luni de la tragedie. Potrivit Patriarhiei Romane, slujba de pomenire va fi oficiata in fata fostului club Colectiv, incepand cu ora 14:00, de un sobor de preoti delegati de Arhiepiscopia Bucurestilor, anunta Agerpres.


9 romani care se intorceau de la munca din Germania, raniti dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu o combina agricola in Hunedoara
6:00:52 AM
9 romani care se intorceau de la munca din Germania au fost raniti sambata dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu o combina agricola pe DN 7, in localitatea hunedoreana Mintia, anunta Mediafax. Un tanar in varsta de 25 de ani din Buftea va fi transportat cu elicopterul la un spital din Timisoara, avand fractura de coloana vertebrala, iar alte opt persoane aflate in acelasi microbuz au suferit traumatisme in urma accidentului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply