Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

O noua tranzactie majora in IT: O firma de softuri pentru business, cumparata cu 9,3 miliarde de dolari, de catre Oracle
11:29:00 AM
Gigantul american Oracle a anuntat joi ca s-a inteles sa cumpere cu 9,3 miliarde de dolari, compania NetSuite, care produce solutii software pentru managementul afacerilor si relatia cu clientii. Aceasta este a doua tranzactie majora in domeniul IT din aceasta saptamana, dupa ce Verizon a anunat preluarea Yahoo pentru 4,8 miliarde de dolari.


Cum o duc doi moguli celebri la Rahova si Poarta Alba - varianta oficiala
11:02:00 AM

Dan Voiculescu imparte la Rahova un spatiu de 24, 59 mp impreuna cu alti patru detinuti, dispune de televizor si de telefon fix iar Maricel Pacuraru sta in celula la Poarta Alba cu alti 8 detinuti intr-un spatiu de 43, 2 de mp, se arata intr-un raspuns oficial transmis HotNews.ro de conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Potrivit raspunsului, cei doi detinuti "beneficiaza de toate drepturile prevazute de lege" si nu au fost cazati intr-o sectie cu profil medical. Aceste explicatii oficiale, solicitate de Hotnews.ro in data de 14 iulie, vin dupa ce HotNews.ro a dezvaluit in ce conditii stau cei doi detinuti si dupa ce  Antena 3 si Realitatea TV au declansat lungi campanii pe tema conditiilor din inchisori.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply