Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Doi medici si un pacient, electrocutati de un instrument in timpul unei operatii de la Spitalul Coltea
7:55:34 AM
Doi medici de la Spitalul Coltea si pacientul pe care il operau au fost electrocutati joi in timpul interventiei de unul dintre instrumentele folosite, transmite Agerpres.


VIDEO Raza misterioasa intr-un sistem binar, in care o pitica alba biciuieste o pitica rosie
7:38:18 AM
Astronomii ce folosesc Telescopul Hubble, impreuna cu alte telescoape de la sol si din spatiu au descoperit un nou tip exotic de sistem binar: in sistemul AR Scorpii o stea alba pitica ce se roteste rapid accelereaza electronii aproape de viteza luminii, scrie spacetelescope.org.


Daniel Popa, golgheterul Chindiei Targoviste, noul jucator al lui Dinamo
7:34:00 AM
FC Dinamo a anuntat, joi, ca a obtinut serviciile atacantului Daniel Popa, in varsta de 22 de ani, golgheterul Chindiei Targoviste in sezonul 2015/2016, transmite News.ro.


Un ziarist sub acoperire de la The Sun povesteste cum a fost recrutat de un jihadist pentru un atentat in Londra: Orice poate merge - camion, topor, orice, daca Allah ne ajuta
7:27:26 AM
Un ziarist sub acoperire de la tabloidul britanic The Sun afirma ca a fost recrutat de un jihadist afiliat gruparii teroriste Stat Islamic pentru a efectuat un atac terorist in Londra, printre tintele indicate figurand Big Ben, London Bridge sau un centru comercial major.


Firea: PMP a cerut un post de viceprimar, dupa demisia lui Tudy; il astept pe Dragnea sa se intoarca din vacanta
7:27:00 AM
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, la Adevarul Live, ca PMP a solicitat un post de viceprimar, eliberat in urma demisiei lui Tudor Tim Ionescu - Tudy, in conditiile in care, dupa fuziunea cu UNPR, are sase consilieri generali, precizand ca votul asupra noului viceprimar a fost amanat cu doua saptamani pentru a disucta cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care este plecat in vacanta.
UPDATE ALDE a anuntat ca revendica in continuare postul de viceprimar si ca ipoteza unui viceprimar PMP cu sprijinul PSD este "putin probabila".


Toronto: Rezultatele zilei de miercuri/ Djokovic si Nishikori, calificati in optimi
7:12:00 AM
Novak Djokovic, numarul unu mondial, l-a invins pe luxemburghezul Gilles Muller (37  ATP), scor 7-5, 7-6 (7/3), si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Toronto. Rogers Cup este dotat cu premii totale de 4.089.740 de dolari si se desfasoara la Toronto, in perioada 25-31 iulie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply