Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Conducerea RADET a demisionat, reclamand o comunicare deficitara cu Consiliul general si Primaria Capitalei
6:40:07 AM
Conducerea Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti a anuntat, joi, ca demisioneaza, din cauza comuncarii deficitare cu CGMB si Primaria Capitalei, presedintele Consiliului de Administratie al RADET spunand ca aceste demisii trebuie luate ca "un semnal de cod rosu", potrivit News.ro. Directorul general al RADET a anuntat ca si-a prezentat intentia de a nu mai ramane la conducere dupa 1 septembrie.


VIDEO Papa a cazut in timpul slujbei tinute in Polonia / Suveranul Pontif i-a laudat pe polonezi pentru ca si-au mentinut credinta
6:27:00 AM
Papa Francisc s-a rugat joi in fata celei mai adorate icoane din Polonia, Madona de Jasna Gora, si a spus o slujba pentru o congregatie de zeci de mii e persoane, multumind polonezilor ca si-au pastrat credinta in vremuri dificile, transmite Reuters.


VIDEO Autoritatile au confiscat generatorul unui hotel din Mamaia dupa ce turistii au reclamat ca nu pot dormi noaptea din cauza zgomotului produs de aparat / Patronul hotelului, inchis pentru proxenetism, anunta ca va monta un alt generator
6:27:00 AM
Politisti, jandarmi, trupe ale Serviciului pentru Actiuni Speciale (SAS) si reprezentanti ai primariei au descins miercuri la un hotel din Mamaia, dupa ce turistii s-au plans ca nu pot dormi noaptea din cauza zgomotului produs de un generator de electricitate, scrie replicaonline.ro. Inspectorii de mediu au masurat indicele de poluare fonica si au decis confiscarea aparatului. Patronul hotelului, aflat in inchisoare pentru proxenetism, spune ca va pune in functiune un nou generator. Presa locala anunta ca reprezentantii hotelului au adus deja un alt aparat in loc.


China si Rusia vor efectua un exercitiu naval comun in marea Chinei de Sud
6:16:38 AM
China si Rusia vor efectua un exercitiu naval comun in marea Chinei de Sud, in septembrie, a anuntat joi ministerul chinez al Apararii, dupa ce o curte internationala de arbitraj a invalidat pretentiile teritoriale ale Beijingului in regiune, scrie AFP.


Ali David Sonboly, tanarul de origine iraniana care a ucis 9 oameni la Munchen, se declara mandru ca este arian si ca este nascut in aceeasi zi cu Hitler
6:01:20 AM
Noi date din ancheta legata de Ali David Sonboly, tanarul de origine iraniana care a ucis noua oameni vinerea trecuta intr-un moll din Munchen arata ca acesta se declara mandru ca este arian si ca faptul ca este nascut in aceeasi zi ca Adolf Hitler este o "onoare speciala", scrie The Guardian.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply