Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

5 motive pentru care testele de stress bancar publicate vineri seara sunt nerelevante. Ele au efectul algocalminului: indeparteaza durerea, dar nu elimina cauza
5:56:13 AM
Autoritatea Bancara Europeana (ABE) a publicat vineri seara rezultatele testului de stres 2016. In cazul grupului care ?opereaza cea mai mare banca locala- Erste Group, aplicarea scenariului advers ar avea ca rezultat o rata a capitalului de rangul 1 (CET 1) conform Basel 3 implementat partial de 8,2% (la finalul anului 2018), fata de un punct de pornire de 12,3% la finalul anului 2015. Testele bancare de stress derulate de Banca Centrala Europeana au efectul algocalminului: indeparteaza pe moment durerea, dar nu elimina cauza. Ele linistesc pietele, dar in niciun caz nu reflecta o radiografie exacta a soliditatii bancilor, asa cum probabil si-ar fi dorit.


Doi frati suspectati ca planuiau comiterea de atentate teroriste au fost arestati in Belgia
5:36:14 AM
Doi frati suspectati ca planuiau comiterea unor atentate teroriste au fost arestati in Belgia in urma unor perchezitii care au avut loc noaptea trecuta. Nourredine H. (33 de ani) si fratele sau Hamza H. urmeaza sa apara sambata in fata unui judecator care va stabili daca exista motive ca ei sa fie arestati dupa ce au fost retinuti pentru 24 de ore, anunta Reuters.


?Toronto: Rezultatele zilei de vineri/ Djokovic si Monfils, duel pentru un loc in finala
5:34:00 AM
Novak Djokovic, numarul 1 mondial, l-a invins in doua seturi, 7-6, 6-4, pe cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 5, si s-a calificat in semifinalele turneului ATP de la Toronto, dotat cu premii totale de 4.089.740 de dolari.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply