Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

PNL, despre retinerea lui Olteanu: Justitia trebuie sa-si faca datoria in cazul oricarei persoane, actual sau fost membru de partid
3:50:00 AM
PNL a transmis un comunicat de presa in urma retinerii lui Bogdan Olteanu, fost membru PNL si fost presedinte al Camerei Deputatilor, in care sustine ca sprijina institutiile statului si ca justitia trebuie sa isi faca datoria in cazul fostilor sau actualilor membrii PNL.


Cine este denuntatorul lui Bogdan Olteanu, acuzat ca ca primit un milion de euro de la SOV pentru a determina numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei
3:45:00 AM
Cel care a livrat informatiile procurorilor este un fost angajat al lui Vîntu, Ionut Adrian Eftimie, intermediarul care i-ar fi dus banii lui Bogdan Olteanu, nu Sorin Ovidiu Vantu asa cum s-a speculat initial, scrie Evenimentul Zilei, informatie confirmata pentru HotNews.ro de surse apropiate dosarului. SOV a primit citatia miercuri la penitenciar avand direct calitate de suspect, au explicat pentru HotNews.ro sursele citate, astfel ca Vintu nu putea fi si denuntator. Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a fost retinut joi noapte, dupa ce procurorii l-au audiat in cursul zilei pe Sorin Ovidiu Vantu la sediul DNA.


?VIDEO Test de viteza cu Rolls-Royce Wraith, cel mai dinamic Royce creat vreodata
3:39:32 AM
Rolls-Royce Wraith este cel mai dinamic si orientat spre performanta model al britanicilor de la Rolls-Royce, avand motor turbo pe benzina, V12, de 6,6 litri, care dezvolta 632 Cai Putere (CP) si un cuplu maxim de 800 Newton-metru (Nm). Masina este atat de puternica incat pleaca de pe loc cu treapta a II-a de viteza si atinge 100 km/h in treapta a II-a. Iata cum arata un sprint intr-un exemplar Rolls-Royce Wraith ce costa aproximativ 321.000 Euro, fara taxe.


Turcia, epurarile ajung si in mediul economic: Trei oameni de afaceri de prim rang au fost arestati
3:32:56 AM
Trei oameni de afaceri de prim rang au fost retinuti vineri in cadrul vastei campanii de epurare declansata in Turcia dupa tentativa ratata de lovitura de stat, in spatele careia s-ar afla, sustine Ankara, predicatorul Fethullah Gulen, care traieste in exil in SUA, scrie AFP.


Cu cat barbatul este mai inalt, cu atat femeia este mai fericita
3:17:36 AM
Secretul unui mariaj fericit consta in diferenta de inaltime dintre parteneri, conform unui studiu. In plus, femeile care prefera barbatii mai inalti sunt adesea mai fertile decat restul. "Preferintele sexului feminin pentru inaltimea partenerului de sex masculin le creste capacitatea reproductiva''.


Atribu?iile viceguvernatorului Bogdan Olteanu, preluate de ceilal?i membri ai conducerii executive
3:16:00 AM
Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive, a anuntat vineri Banca Nationala a Romaniei intr-un comunicat de presa remis HotNews.ro. "In legatura cu retinerea domnului Bogdan Olteanu, Banca Nationala a Romaniei precizeaza ca ancheta DNA vizeaza activitatea acestuia desfasurata inainte de incredintarea de catre Parlament a mandatului de viceguvernator al BNR. BNR mentioneaza ca activitatea institutiei se desfasoara normal, atributiile domnului viceguvernator urmand a fi preluate conform procedurilor interne in vigoare de catre ceilalti membri ai conducerii executive", se arata in comunicatul citat.


Directiile judetene pentru agricultura vor prelua camerele agricole, care se desfiinteaza - proiect
3:15:37 AM
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) reorganizeaza directiile judetene pentru agricultura, care vor prelua activitatile, patrimoniul si personalul caselor agronomului, compartimentelor din subordinea directiei monitorizare inspectii, verificare si control din cadrul Ministerului Agriculturii, precum si ale camerelor agricole judetene, care vor fi desfiintate, potrivit unui proiect de Hotarare publicat in dezbatere de minister si citat de News.ro.


BMW i3, masina de Politie in Bucuresti
3:06:18 AM
Masina electrica BMW i3 intra in dotarea Politiei Capitalei, timp de o luna, parte a unui parteneriat dintre Politie si BMW, prin Automobile Bavaria Group. Scopul experimentului este acela de a familiariza politistii cu acest tip de autospeciala si de a testa viabilitatea utilizarii de masini electrice in flota Politiei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply