Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alina Gorghiu: Cred ca Bogdan Olteanu e un om corect
8:53:53 AM
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat vineri seara ca, in opinia sa, Bogdan Olteanu este un om corect, dar ca ramane ca ancheta sa stabileasca daca acesta se face sau nu vinovat de acuzatiile care i se aduc: "Cred ca este un om corect, ramane ca ancheta sa stabileasca foarte clar care sunt concluziile. Nu pot eu sa ma pronunt pe ele, insa sunt mahnita cand vad ca unii oameni folosesc politic nefericirea altora", a spus Alina Gorghiu la Antena 3, potrivit Agerpres.


Angajatii federatiei turce de fotbal, stafful selectionerului Terim si arbitrii din tara, cercetati pentru a vedea daca au legaturi cu miscarea lui Gulen
8:48:35 AM
Oficiali ai Federatiei Turce de Fotbal (TFF), stafful selectionerului Fatih Terim si corpul de arbitri sunt anchetati de politie pentru a se vedea daca au legaturi cu miscarea Fethullah Gulen, informeaza haberler.com, citat de News.ro.


Coranul, Siria si Dumnezeu, subiectele discutiei dintre calugaritele ostatice si jihadistii care au ucis marti un preot intr-o biserica din Franta
8:21:00 AM
Unul dintre jihadistii care au omorat un preot in varsta a zambit in timpul atacului, iar calugaritele care au asista la oribila crima au spus ca ucigasii au vorbit despre Coran, scrie The Guardian.


Walter Zenga este noul antrenor al gruparii engleze Wolverhampton Wanderers
8:10:35 AM
Fostul antrenor al Stelei si al lui Dinamo, Walter Zenga, a fost numit oficial in functia de antrenor la Wolverhampton Wanderers, formatie din liga a doua engleza, inlocuindu-l pe Kenny Jackett, care a fost demis vineri seara, transmite The Guardian.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply