Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Turcia: Erdogan acuza un general american de rang inalt ca ia partea pucistilor
10:44:42 AM
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat vineri un general american de rang inalt ca "ia partea pucistilor" dupa ce acesta din urma a declarat ca se teme ca epurarile care au loc in prezent in Turcia ar putea avea consecinte asupra relatiilor bilaterale cu Statele Unite, scrie AFP.


Petitie online pentru sustinerea Cameliei Roiu, medicul de la Spitalul de Arsi care a dat presei filmarea cu un pacient care avea viermi pe rani
10:38:00 AM
Petitia online "Cerem protejarea Dr. Camelia Roiu" pentru sustinerea Cameliei Roiu, medicul de la Spitalul de Arsi care a dat presei filmarea cu un pacient care a avea ranile invadate de viermi, a fost lansata joi si a adunat, in prima zi, aproape 16 mii de semnaturi. Pacientul filmat de doctorita Roiu cu viermi pe rani a decedat ulterior. Medicul Camelia Roiu a fost audiata saptamana trecuta la Politia Capitalei, ea declarand atunci ca are colegi care "vor sa o linseze".


EXCLUSIV Cum a scris George Becali in penitenciar carti in cateva ore. Recordul este de sapte ore la o carte. Plus: De ce este suspectat Giovani Becali ca a pus pe altcineva sa-i scrie operele stiintifice/ Ce citeste Cristi Borcea in penitenciar
10:27:00 AM

Un raport al corpului de control al ministrului justitiei indica mai multe nereguli descoperite la penitenciarul Poarta Alba. Raportul arata cum mai multi detinuti celebri printre care George Becali, fratii acestuia, fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, mogulul Maricel Pacuraru si altii au fost favorizati de conducerea inchisorii. In document este descrisa pe larg problema cartilor scrise in penitenciarul Poarta Alba, fiind date mai multe exemple, printre care si cel al lui George Becali care, desi nu a solicitat nici un material pentru documentarea celor 5 carti scrise in inchisoare, a reusit sa scrie o lucrare stiintifica in doar 7 ore. Autorii raportului apreciza ca patronul echipei Steaua are "dificultati de exprimare in scris in limba romana", oferind ca exemplu o solicitare scrisa de Becali. Raportul mai arata ca Miron Mitrea si George Becali au fost mentinuti in mod discritionar la anumite puncte de lucru apartinand unor cunoscti ai celor doi.


Manifestatii de amploare duminica, la Koln. Devine Germania camp de infruntare intre adeptii lui Erdogan si opozantii lui?
10:07:17 AM
Duminica, adeptii lui Recep Tayyip Erdogan vor sa iasa masiv pe strazile din centrul Koln-ului german, in sustinerea presedintelui. A presedintelui lor din Turcia, nu a celui din Germania, tara in care traiesc, unii chiar de trei generatii. Tot duminica, a fost anuntata o contra-demonstratie initiata de organizatiile de tineret ale partidelor social-democrat, liberal, Verzii si Die Linke (stanga radicala). Primii vor sa-si faca auzit glasul pe tema "Puci-ul militar din Turcia", ceilalti au ca motto "Opriti nebunia lui Erdogan" (in germana ca joc de cuvinte "Erdowahn stoppen").


Cum se inmatriculeaza o masina noua in Bucuresti. Studiu de caz al unei batai de joc
10:02:00 AM
Pe relativ proaspata cladire de pe Soseaua Pipera 49 (net-ul vestea deschiderea ei candva prin 2008), drumul care uneste Bucurestiul de cartierul Pipera al orasului Voluntari, troneaza 6 litere: DRPCIV. Adicatelea, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare. Care Directie, conform site-ului oficial, tine de Ministerul Afacerilor Interne.


VIDEO TEASER Pe 30 iulie va avea loc avanpremiera filmul Drumul Regilor - Transalpina
10:01:00 AM
Avanpremiera filmului Drumul Regilor - Transalpina, in regia lui Dumitru Budrala, va avea loc sambata, 30 iulie 2016, de la ora 22:00 in cadrul Festivalului folcloric "Sus pe muntele din Jina", ajuns la cea de-a 46-a editie. Filmul va fi proiectat pe un ecran urias in aer liber intr-un spatiu neconventional, Sesul Jinarilor, iar la proiectie va fi prezent si regizorul Dumitru Budrala.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply