Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO 7 sfaturi de la miliardarul Bill Gates pentru cei care fac afaceri
1:42:00 AM
Miliardarul si filantropul american Bill Gates, cu o avere evaluata la 76 de miliarde de dolari, si-a impartasit de multe ori, cu publicul larg, experienta si invatamintele acumulate in deceniile de afaceri la varf. In 1975 a fondat, alaturi de Paul Allen, compania Microsoft, iar in discursurile si interviurile acordate nu a ezitat sa vorbeasca nici despre competitorii sai, printre care Steve Jobs, de la Apple.


Restrictii de circulatie in Capitala, de Ziua imnului si pentru festivalul Rock The City 2016
1:35:26 AM
Traficul rutier este restrictionat vineri, in Capitala, cu prilejul ceremoniei militare organizate de Ziua Imnului National, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National de pe Calea Victoriei, scrie Agerpres.


Tunsul oilor, alaturi de alte 33 servicii agricole se vor factura din august cu TVA de 9%
1:30:56 AM
In Monitorul oficial de joi, 28 Iulie 2016, a fost publicat ordinul Ministerului Finantelor Publice prin care se detaliaza serviciile agricole pentru care se beneficiaza de cota redusa de TVA. De asemenea, actul normativ mai cuprinde si o enumerare a ingrasamintelor, semintelor de
plante si a pesticidelor utilizate in activitati agricole pentru care se va beneficia de aceeasi cota redusa de TVA.


Plangere penala impotriva Guvernului ungar pe tema campaniei pentru referendumul privind migratia. Cabinetul lui Viktor Orban acuzat de incitare la ura
1:21:00 AM
Un partid de opozitie din Ungaria a anuntat ca va inainta o plangere penala pentru incitare la ura impotriva unui grup in legatura cu campania Guvernului de la Budapesta pe tema referendumului privind cotele de imigranti, relateaza agentia de stiri MTI.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply