Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

O masina a cazut in rapa de la 20 de metri inaltime pe DN 1, pe serpentinele de la Posada
10:57:44 AM
Un autoturism care se deplasa sambata pe DN1 in zona Posada a cazut intr-o rapa de la o inaltime de aproximativ 20 de metri, echipajele ISU intervenind pentru scoaterea din masina a doua persoane. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Prahova, Marius Mihai, autoturismul este stabilizat, in acesta aflandu-se doua persoane care sunt ranite, dar constiente, anunta Agerpres.


Un fost ofiter SRI, prins in flagrant in timp ce lua mita pentru a interveni pe langa primarul Ploiestiului
10:45:13 AM
Ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DGA) - structura centrala si Serviciul Judetean Anticoruptie (SJA) Prahova au prins in flagrant o persoana in timp ce primea mita de la un denuntator pentru a-si trafica influenta pe langa un functionar cu putere de decizie din cadrul Primariei Ploiesti, surse judiciare declarand, pentru Agerpres, ca este vorba despre un fost ofiter SRI.


Ciolos va face in septembrie a treia sa vizita oficiala in Germania. Premierul va merge si la Chisinau
10:32:05 AM
Premierul Dacian Ciolos va merge intr-o noua vizita in Germania, agenda externa din urmatoarea perioada cuprinzand si o vizita la Chisinau, au spus sambata, pentru Mediafax, surse guvernamentale, adaugand ca in Romania sunt asteptati vicepresedintele Comisiei Europene si premierul polonez.


O noua crima de onoare in Pakistan: Doua surori au fost ucise de fratele lor din cauza ca voiau sa se casatoreasca fara consimtamantul acestuia
10:24:55 AM
Doua surori din Pakistan au fost ucise de fratele lor din cauza ca voiau sa se casatoreasca fara consimtamantul acestuia, aceasta fiind cea mai recenta crima de onoare semnalata in aceasta tara, a anuntat sambata politia pakistaneza. Kosar si Gulzar Bibi, in varsta de 22 si respectiv 28 de ani, au fost impuscate mortal vineri de fratele lor, Nassir Hussain (35 de ani) in ajunul nuntii lor in provincia Punjab (centrul Pakistanlului), a declarat un oficial din cadrul politiei, citat de AFP.


Deputatul liberal Diana Tusa: PNL este in deriva. Nu-si stie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului in gura este principiul suprem
10:12:26 AM
Deputatul liberal Diana Tusa a afirmat vineri seara, intr-o discutie online cu sustinatorii liberali, ca "PNL este in deriva, politica pumnului in gura este principiul suprem" si ca "in general combinatiile politice sunt mai importante decat programul de guvernare", potrivit Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply