Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Prognoza meteo pentru vineri si sambata: In sudul si estul tarii vremea va fi calduroasa, local caniculara
8:50:28 AM
In sudul si estul tarii vremea va fi calduroasa, local caniculara la amiaza, cu precadere in Campia Romana, informeaza ANM, citata de Mediafax.


[P] Cine sunt bucurestenii care coordoneaza una dintre cele mai fierbinti afaceri din Bucurestiul Intreprinzator
8:40:14 AM
”Oamenii care se trezesc inainte de 7 sunt super eroi” spune Lucian Badila, mangerul de franciza 5 to go. Si are dreptate. Pentru cati dintre noi este dimineata placuta, mai ales cand ea inseamna inceputul unei zile (uneori lungi) de lucru?  La intrebarea asta a incercat sa raspunda antreprenorul Radu Savopol, care s-a gandit la cum sa aduca mai aproape cafeaua de dimineata, dar fara sa ii faca pe oameni sa ia decizii grele la ora 7: sa iau cafeaua mai mare si mai scumpa? Oare vanzatorul are sa imi dea rest? Cat ar trebui sa platesc pentru mancare daca imi iau si cafea? Asa a aparut cafeneaua de la coltul strazii unde toate produsele costa cinci lei. Nimic mai simplu pentru ora 7 dimineata! Asa au zis si bucurestenii, care au votat, cu portofelul, pentru fiecare locatie nou deschisa 5 to go. Rezultatul? Numarul magazinelor creste rapid iar numarul antreprenorilor care stau la coada ca sa intre in sistemul de franciza este la fel de mare ca al clientilor unei locatii bune, la ora 8.30!



Tariceanu, despre implicarea sa in dosarul lui SOV: Oricat as fi eu de vanat de DNA, ALDE va fi partid parlamentar. In toata activitatea mea NU exista fapte de coruptie
8:34:00 AM
Calin Popescu-Tariceanu a reactionat printr-un comunicat de presa la informatiile legate de implicarea sa in dosarul lui Sorin Ovidiu Vantu, afirmand initial ca nu comenteaza zvonuri dar adaugand ca partidul sau, ALDE, va deveni partid parlamentar dupa alegeri "oricat" ar fi de "vanat de DNA".


Scandalul intruziunii Fiscului in viata cetatenilor: Un ONG cere Guvernului retragerea proiectului de monitorizare a detinatorilor de carduri pentru ar afecta drepturi fundamentale
8:25:58 AM
APADOR-CH protesteaza fata de modul abuziv prin care Guvernul (indiferent de compunere, actuala sau trecuta) adopta reglementari in materie fiscala prin care afecteaza/restrange drepturi si libertati fundamentale, a reactionat joi ONG-ul dupa ce HotNews.ro a dezvaluit ca Fiscul promoveaza o modificare legislativa care ar aduce o intruziune majora in viata cetatenilor. Este evident ca datele privind operatiunile efectuate de catre detinatorul unui card sunt date cu caracter personal, potrivit art. 3 lit. a din Legea nr. 677/2001 si fac parte integranta din ceea ce inseamna viata privata a persoanei, iar potrivit CEDO, numai prin lege (nu si prin HG) poate fi restrans, sub orice forma, dreptul la viata privata.


Paul Anton a fost imprumutat de Dinamo la Getafe: Am muncit ca sa ajung aici si vreau sa merg pe aceeasi linie
8:21:00 AM
Mijlocasul Paul Anton va fi imprumutat timp de un sezon, cu optiune de cumparare, la Getafe, gruparea retrogradata din La Liga la finalul sezonului precedent, transmite GSP.


ANAF va exclude de pe lista datornicilor pe cei care au la randul lor de primit bani de la buget
8:08:36 AM
ANAF ia o masura de bun simt, excluzand de pe lista celor care au datorii la buget pe cei care au de primit la randul lor, bani de la stat prin restituire sau rambursare, potrivit unui comunicat de joi al institutiei. Listele debitorilor publicate de ANAF vor avea o noua coloana denumita "Observa?ii", care va con?ine precizari privind starea juridica a debitorilor, respectiv insolven?a, faliment sau insolvabilitate. Aceste modificari urmeaza sa fie implemetate începând cu lista debitorilor care înregistreaza obligatii fiscale restante aferente trimestrului II 2016.


Reproducerea celui mare dinozaur zburator, expusa la Antipa. Pterozaurul a fost descoperit acum 44 de ani in Tara Hategului
8:04:12 AM
Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost prezentat, in premiera, in cadrul expozitiei "Aripi peste timp", deschisa la Muzeul "Grigore Antipa", transmite Agerpres.


FOTO A inceput Transylvaliens Festival: peste 60 de artisti, 2 scene si 100 de ore de muzica in inima naturii, langa Sibiu
8:04:00 AM
Cea de-a treia editie a festivalului de muzica psytrance -  Transylvaliens Festival  -a inceput joi, 28 iulie. Evenimentul se va desfasura pana duminica, 31 iulie, in satul Ludus, situat la aproximativ 30 de km de Sibiu. Transylvaliens este o reuniune in aer liber in care diversitatea este celebrata prin muzica, arta si cultura. Festivalul inseamna 100 de ore de muzica, 2 scene, 22 live acts, peste 40 de dj, si, printre altele, workshop-uri de pictura sau yoga.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply