Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Adrian Vasilescu: Numai cei care nu cunosc legea pot afirma ca retinerea lui Bogdan Olteanu e o lovitura de imagine pentru BNR
7:29:57 AM
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a declarat vineri, la Digi 24, ca "Numai cei care nu cunosc legea pot afirma ca retinerea lui Bogdan Olteanu e o lovitura de imagine pentru BNR", in cazul acestuia prezumtia de nevinovatie fiind "absoluta". "Daca este vinovat sau nu, ramane sa stabileasca organele in drept", spune Adrian Vasilescu, adaugand ca Parlamentul este cel care numeste, o data la 5 ani, conducerea Bancii Nationale, iar prezenta lui Bogdan Olteanu in conducerea bancii, ca viceguvernator, "a fost onorabila si profesionala".


Toronto: Rezultatele zilei de joi/ Wawrinka si Djokovic s-au calificat in sferturi
7:22:00 AM
Optimile probei masculine de simplu de la Toronto au avut loc joi, unde principalii favoriti, printre care Novak Djokovic, Stan Wawrinka sau Kei Nishikori, si-au asigurat locul in sferturile de finala ale competitiei. Rogers Cup este dotat cu premii totale de 4.089.740 de dolari si se desfasoara la Toronto, in perioada 25-31 iulie.


Ghid de iesit in oras: ce evenimente si concerte avem in week-end
7:08:00 AM
Acest sfarsit de saptamana se anunta a fi unul plin de festivaluri. In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti vor canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.

*Vezi care sunt cele mai asteptate evenimente din perioada 29-31 iulie


Tariceanu ii cere presedintelui Iohannis sa verifice daca Basescu a spus adevarul despre DNA si SRI; daca se demonstreaza, sa ii demita pe sefii celor doua institutii
7:08:00 AM
Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu face un apel la presedintele Klaus Iohannis sa verifice daca fostul presedinte Traian Basescu a spus adevarul atunci cand a declarat ca "DNA si SRI sunt scapate de sub orice control civil, au acaparat si exercita puterea intr-un mod nelegitim", potrivit lui Tariceanu, iar in cazul in care se va demonstra ca Basescu avea dreptate, sa ii demita pe sefii DNA si SRI, "pentru a readuce Romania la normalitate, o Romanie in care drepturile cetatenilor si libertatile lor nu sunt la discretia procurorului-sef al DNA, Laura Kovesi, si a adjunctului SRI, Florian Coldea."
  • Tariceanu face acest "apel" in contextul in care numele sau apare in dosarul in care a fost retinut viceguvernatorul BNR Ioan Olteanu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply