Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul vrea sa adoptam euro, dar paseaza anul trecerii la moneda europeana viitorului Guvern
10:17:00 AM
"Guvernul isi mentine angajamentul de adoptare a monedei euro. O data concreta va fi stabilita dupa realizarea unui calendar de trecere la moneda euro, care va fi finalizat pana la urmatoarea editie a programului de convergenta, potrivit Programului de Convergenta 2016-2019 adoptat prin Memorandum in sedinta de miercuri", au anuntat reprezentantii Executivului. Mai pe romneste spus, Guvernul realizeaza ca nu mai este timp fizic pentru adoptarea euro, "impingand" un calendar al adoptarii in curtea viitorului guvern.


ASF: Primele RCA pentru autoutilitare si autocamioane s-au stabilizat la sfarsitul primului trimestru din 2016
9:45:00 AM
Prima medie aferenta politelor de asigurare auto obligatorie RCA incheiate pentru vehicule din categoria autoutilitare si autocamioane, pe o perioada de douasprezece luni, a ramas in martie aproximativ la acelasi nivel ca in februarie (+1%), in conditiile in care pe segmentul de masa maxima cuprinsa intre 3,5 si 7,5 tone a fost inregistrata chiar o scadere substantiala de 19%, a anuntat miercuri Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).


Cum a aratat piata auto in primele trei luni si ce masini au scos romanii la vanzare pe internet
9:40:21 AM
Toate cele trei segmente ale pietei auto (masini noi, la mana a doua si reinmatriculari) au fost in crestere in primele trei luni, cel mai mare avans fiind la masinile second-hand. Piata masiinilor noi va creste si datorita programului Rabla, iar masinile electrice constituie tema anului 2016, arata o analiza Autovit.ro. Pe Autovit.ro, aproape 15% dintre masinile listate sunt la mai mult de 20.000 euro, in timp ce segmentul 5.000 – 10.000 euro este de departe cel mai bine reprezentat, cu aproape trei din zece anunturi.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply