Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ambasadorul Varsoviei la Moscova, convocat la ministerul de externe dupa ce o grupare de motociclisti pro-Putin nu au putut intra in Polonia
6:24:30 AM
Ambasadorul polonez din Rusia, Katarzyna Pelczynska-Nalecz, a fost convocat la ministerul de externe de la Moscova vineri, a declarat Reuters un reprezentant al ambasadei.


Miliardarul Carl Icahn isi vinde toate actiunile detinute la Apple, ingrijorat de atitudinea Chinei
6:18:52 AM
Miliardarul Carl Icahn a anuntat joi ca si-a vandut toate actiunile pe care le detinea la Apple, invocand posibila influenta negativa a Chinei asupra titlurilor gigantului IT, scrie The Guardian.


?FOTOGALERIE Traditii si obiceiuri de Paste
6:14:52 AM
In aceasta saptamana asteptam imagini cu locuri inedite de vacanta. Pentru provocarea "Locuri inedite de vacanta" va asteptam fotografiile pana miercuri, 4 mai 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria "Traditii si obiceiuri de Paste".


?VIDEO/FOTOGALERIE Porsche Cayman primeste un facelift, motorizari noi, nume nou si devine cel mai accesibil model al marcii
6:13:16 AM
Porsche Cayman se numeste mai nou Porsche 718 Cayman, modificare de titulatura previzibila inca de cand a fost prezentat Porsche 718 Boxster. Noutatile tehnologice sunt aceleasi: motor nou, sistem multimedia nou, culori noi. Cea mai importanta veste este insa ca Porsche 718 Cayman devine cel mai accesibil model Porsche, facand rocada cu Boxster. In Romania Porsche 718 Cayman porneste de la 56.407 euro cu TVA (47.006 euro fara TVA), iar versiunea de motorizare superioara, Porsche 718 Cayman S, pleaca de la 69.499 euro cu TVA (57.916 euro fara TVA).


VIDEO Veveritele din Bistrita care stau intr-o casa de 4.000 de euro, cumparata de primarie. De banii astia, imi luam o masina
6:10:40 AM
Sase veverite au devenit vedete in Bistrita inca din prima zi in care au fost aduse in parcul din oras. Ce-i drept, sunt foarte simpatice, au recunoscut localnicii, dar cam scumpe.



Un guvern prea politicos cu mafiile din sanatate si educatie
6:03:30 AM
?Ma asteptam ca Guvernul, eventual si presedintia, sa duduie zilele astea. Ma asteptam ca Guvernul sa preia energia formidabila a oamenilor din strada si sa rezolve rapid criza din Sanatate. O investigatie exceptionala a GSP arata dispretul statului fata de sanatatea romanilor si de banii publici. Investigatiile HotNews.ro si ale altor publicatii arata dispretul statului roman fata de educatie. Cele doua domenii, sanatatea si educatia, sint marile cancere ale acestei tari si sint strins legate, o sa vedeti cum. E momentul ca guvernul Ciolos sa dea militaria jos din pod, sa inceteze cu politetea excesiva in fata gastilor de mafioti.


UNPR il sustine pe Chereches, arestat preventiv, pentru un nou mandat la Primaria Baia Mare: Pentru noi, Catalin Chereches reprezinta speranta pentru constructie, unitate si viitor
6:01:00 AM
UNPR Maramures sustine candidatura lui Catalin Chereches, primarul din Baia Mare care in prezent este arestat preventiv cu acuzatia de luare de mita, pentru un nou mandat, potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres.


In ultimele 24 de ore au trecut pe la frontiera 169.000 de persoane. Situatia in timp real poate fi urmarita online
5:56:18 AM
Traficul in zona punctelor de trecere a frontierei a crescut cu aproape 60 la suta in aceste zile, cele mai aglomerate vami fiind cele din zona de vest a tarii, anunta oficialii de la Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF), citati de Mediafax.


Amazon a anuntat cel mai profitabil trimestru din istoria sa
5:55:20 AM
?Retailerul Amazon a anuntat profit de 512 milioane dolari pentru primele trei luni ale anului, fiind cea mai buna valoare din istoria companiei care trimestrul trecut a inregistrat vanzari de aproape 30 miliarde dolari. Amazon are 230.000 de angajati, iar actiunile au crescut cu 12% dupa anuntarea rezultatelor, ceea ce duce capitalizarea de piata a gigantului online la 280 milioane dolari.


Propunerea Pro TV de a difuza Eurovision in Romania a fost respinsa
5:50:47 AM
?Organizatia radiodifuzorilor publici europeni, EBU, nu poate accepta propunerea Pro TV de a difuza Eurovision in Romania si de a-l duce pe Ovidiu Anton la Stockholm, potrivit unui anunt facut de EBU vineri. Motivul: Pro TV nu face parte din organizatia europeana, iar Eurovision e o competitie intre "membrii si asociatii" acesteia.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply