Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liudmila Climoc, sefa Orange Romania: 2016 va fi anul ofertelor convergente fix-mobil/Vom lansa servicii fixe, de internet, voce si TV alaturi de servicii mobile
4:25:00 AM
2016 va fi cu siguranta pentru noi anul ofertelor convergente si in cateva saptamani vom lansa noi servicii fixe de internet, voce si televiziune, care vor completa portofoliul de servicii mobile, a declarat joi Liudmila Climoc, cea care incepand din 1 mai va trece de la conducerea Orange Moldova la conducerea Orange Romania. Gervais Pellissier, director executiv responsabil de operatiunile Orange in Europa, a spus ca pe termen lung operatorul vrea sa ajunga cu serviciile fixe la jumatate din cota de piata pe care o are pe serviciile mobile, care acum depaseste 40%.


Banii trimisi de Sarbatorile pascale de romanii care lucreaza in strainatate si ordinele comerciale mari ar putea duce euro la 4,455 lei
4:08:31 AM
EUR/RON a inchis miercuri sedinta de tranzactionare cu o scadere de inca 0,2%, langa 4,4600 (aproape de minimele sesiunii), in conditiile in care interesul de vanzare a monedei straine a continuat. De fapt, in pofida faptului ca ne apropiem de sarbatorile de Pasti, lichiditatea din piata a fost de peste doua ori mai mare decat media zilnica din aprilie, noteaza economistii unei banci comerciale intr-un raport.


Fondatorul GMP, Felix Tataru, se retrage din managementul agentiei, ramane presedinte?
3:57:39 AM
?Felix Tataru, fondatorul agentiei GMP si cel care urmeaza sa preia oficial, in scurta vreme, conducerea organizatiei globale International Advertising Association (IAA), se retrage din managementul companiei de publicitate. GMP a anuntat ca, de la 1 mai, Andreea Nemens va prelua pozitia de director general, in timp ce Felix Tataru va ramane in pozitia de presedinte.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply