Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tabletele devin tot mai neinteresante pentru clienti - Vanzarile au scazut cu 15% pe plan mondial. La Apple scaderea a fost de 19%, iar la Samsung, de 28%
2:28:22 AM
?Vanzarile de tablete au scazut in primul trimestru cu 15% pe plan mondial, la sub 40 de milioane de unitati, pe fondul popularitatii telefoanelor cu ecran mare, asa-numitele phablete. Apple are un sfert din piata, iar Samsung, 15%, insa la ambele companii vanzarile au scazut consistent, arata datele IDC. Segmentul tableteleor cu tastatura detasabila a cunoscut o dublare a vanzarilor, insa reprezinta sub o sesime din piata totala a tabletelor.


Patriarhia anunta ca pe 9 mai se va organiza un parastas de 6 luni pentru victimele din Colectiv, in fata fostului club
2:24:53 AM
La implinirea celor sase luni de la tragicul eveniment din Clubul Colectiv din Bucuresti in urma caruia si-au pierdut viata 64 de tineri, Patriarhia Romana isi exprima inca o data compasiunea fata de familiile indoliate si se roaga pentru odihna sufletelor celor trecuti la Domnul din cauza incendiului, informeaza Biroul de presa al Patriarhiei, citat de Basilica.ro.


VIDEO Cum arata harta semantica a creierului
2:12:55 AM
Cu totii am avut momente de lapsus sau momente in care incercam sa intelegem semnificatia unor cuvinte, fie ca este vorba de limba noastra materna, ori o limba straina. Dar "unde" cautam cuvintele si care este "locul" in care le gasim? Oamenii de stiinta neurologi de la Universitatea din Bekeley au incercat sa raspunda la aceasta intrebare alcatuind o harta a creierului pe care au reusit sa identifice, prin intermediul imagisticii, cum reactioneaza diferite parti ale creierului uman la diferite cuvinte, scrie openculture.com.


INS: ?Somajul a coborat in martie la 6.4%, adica la 592.000 de someri
2:06:01 AM
Rata somajului in luna martie 2016 a scazut usor (cu 0,1 puncte procentuale) fata de cea inregistrata in luna februarie 2016, nivelul acestui indicator fiind de 6.4%, au transmis vineri oficialii Institutului National de Statistic. Numarul somerilor (in varsta de 15-74 ani), estimat pentru luna martie din anul curent este de 592.000 de romani, in scadere atat fata de luna precedenta (cand se inregistrau 597.000 de someri), cat si fata de aceeasi luna a anului anterior (atunci aveam 613.000 someri).


VIDEO Langa Sevilla au fost gasite 19 amfore, pline cu 600 kg de monede romane
2:01:12 AM
Muncitori din constructii au gasit 600 kg de monede antice romane in timp ce efectuau lucrari de rutina la tevi de apa in sudul Spaniei, transmite AFP.


Siria critica dur prezenta soldatilor americani in tara sustinand ca este o interventie nedorita si ilegitima
1:42:21 AM
Guvernul de la Damasc a denuntat intrarea trupelor americane in Siria, caracterizand aceasta actiune drept o agresiune si o incalcare grava a suveranitatii siriene, informeaza agentia Associated Press, preluata de Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply