Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

De ce e important sa reusim
3:59:45 AM
Personal nimeni nu m-a intrebat niciodata asa ceva. Am ajuns sa ma intreb singur si asta datorita mitului care sugereaza ca atunci cand reusesti sa faci ceva esti implinit.


Ministerul Dezvoltarii a lansat in dezbatere publica proiectul de Lege privind infiintarea si organizarea Institutului National pentru Administratie
3:56:09 AM
Proiectul de Lege privind infiintarea si organizarea Institutului National pentru Administratie (INA) a fost lansat in consultare publica de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP). Proiectul defineste INA ca fiind institutia publica de interes national, cu personalitate juridica, care va prelua de la Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) activitatea de formare si perfectionare profesionala a personalului din administratia publica.


VIDEO Mitropolitul Ardealului l-a blestemat pe jurnalistul care publicat imaginea cu bolidul sau de lux, iar ziarul in care a aparut fotografia a publicat un articol de scuze
3:51:39 AM
Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza l-a blestemat pe jurnalistul care a publicat imaginile cu masina sa de lux, iar publicatia implicata, Ora de Sibiu, i-a cerut apoi scuze intr-un articol.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply