Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Romania Curata: 21 de companii multinationale si romaesti s-au inteles cu procurorii si au platit taxe de 13 milioane de euro ca sa scape de raspundere penala
5:31:11 AM
21 de companii romanesti si multinationale precum Coca Cola Romania, Kaufland, Heineken, Bergenbier sau Holcim s-au inteles cu procurorii ca sa scape de raspunderea penala. Corporatiile au achitat taxa de ambalaje de 13 milioane de euro pentru deseuri pe care au pretins ca le-au reciclat. Pet-urile, cutiile si cartoanele exista in realitate si, spun procurorii, au fost aruncate fie la gropi de gunoi, fie aiurea, scrie ziaristul Alex Costache, pe site-ul Romania Curata.


China anunta ca va pune un om pe Luna pana in 2036
5:19:41 AM
China vrea sa puna astronauti pe luna pana in 2036, a declarat un inalt oficial din sectorul aerospatial, un anunt ce face parte din ambitiosul program de de explorare chinezesc, informeaza Reuters.


Fostul edil din Deveselu si contabila primariei, trimisi in judecata pentru sporuri ilegale si pentru plata din trezorerie a ratelor la credite de nevoi personale
4:54:32 AM
Fostul primr al comunei Deveselu din perioada 2000 - 2012, Gheorghe Beciu, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, citat de Agerpres.


Volkswagen se apuca de reparat masinile diesel. Pentru inceput 0,18% dintre cele din Europa, toate Golf
4:48:49 AM
Volkswagen a anuntat vineri, 29 aprilie, ca incepe sa remedieze problemele de emisii pentru 15.000 de automobile Volkswagen Golf 2.0 TDI BlueMotion din Europa. Aceasta inseamna 0,1875% din cele aproximativ 8 milioane de masini cu probleme de emisii in doar in Europa (11 milioane unitati la nivel mondial). Solutia de reparare software a primit aprobarea KBA (autoritatea federala germana in domeniul transporturilor), informeaza Volkswagen, dar nu spune despre ce este vorba mai exact.


Ungaria respinge cotele obligatorii de migranti, dar va contribui prin protejarea granitelor externe ale UE
4:46:09 AM
Ungaria respinge cotele obligatorii de imigranti stabilite de Uniunea Europeana, dar va "contribui la solidaritatea europeana" prin protejarea granitelor externe ale Blocului comunitar si "prin alte metode", a declarat la Berlin Zoltan Balog, ministrul ungar pentru Resurse Umane, potrivit MTI, citata de Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply