Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Fostul mare fotbalist George Weah va candida la presedintia Liberiei
7:31:17 AM
George Weah si-a anuntat a doua incercare de a deveni presedinte al Liberiei, cel declarat cel mai bun jucator de fotbal din lume in 1995 confirmand oficial candidatura la alegerile din 2017, scrie The Guardian.


AB InBev e dispusa sa renunte la brandurile SAB Miller din Europa Centrala si de Est / In Romania, firma detine Ursus si Timisoreana
7:27:53 AM
AB InBev s-a oferit sa vanda brandurile SAB Miller din Europa Centrala si de Est, inclusiv Pilsner Urquell, inainte de decizia Comisiei Europene de a aproba tranzactia evaluata la peste 100 miliarde de dolari.


Belgia vrea sa generalizeze distributia de pastile cu iod, in ipoteza unor accidente nucleare
7:13:19 AM
Belgia intentioneaza sa extinda la intreaga tara distributia de pastile de iod, care permit protejarea tiroidei de efectele radioactivitatii, a anuntat joi ministerul Sanatatii, care a precizat ca modalitatile concrete vor fi stabilite in 2017, scrie AFP.


Halep va juca la Madrid cu japoneza Misaki Doi. Surorile Wiliams s-au retras din turneul WTA
7:06:29 AM
Jucatoarea americana de tenis, Serena Williams, numarul unu mondial in clasamentul WTA, s-a retras de la turneul de la Madrid, din cauza unei stari febrile, au anuntat organizatorii pe site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax.


Vlad Alexandrescu: Ciolos ar fi putut sa ma sprijine mai mult in scandalul de la Opera. Opera a dat inapoi intr-un mod semnificativ, sub presiunea unor cercuri nationaliste si xenofobe
7:05:42 AM
Vlad Alexandrescu face noi precizari privind demisia sa din postul de ministru al Culturii. El spune la RFI ca premierul Dacian Ciolos ar fi putut sa-l sprijine mai mult in scandalul de la Opera. Ministrul demisionar e de parere ca ONB a facut un pas semnificativ inapoi, sub presiunea unor cercuri nationaliste si xenofobe.


VIDEO Salam pentru Piedone: Manelistul ii dedica o piesa primarului suspendat din Sectorul 4, prieten drag
7:04:00 AM
Manelistul Florin Salam i-a dedicat o piesa primarului suspendat al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, despre care spune ca este un "prieten drag", spunand ca vrea ca "in Saptamana Mare" oamenii sa ii "cunoasca sufletul dansului" asa cum il cunoaste el.


Norvegia: Un elicopter cu circa 15 persoane la bord s-a prabusit
6:58:18 AM
Un elicopter s-a prabusit vineri in vestul Norvegiei, a anuntat politia din aceasta tara, scrie AFP, care noteaza ca presa locala vorbeste despre 15 - 17 persoane la bord.


Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local - Decizia Judecatoriei Sector 4 nu e definitiva
6:50:49 AM
Judecatoria Sectorului 4 a decis vineri ca fostul primar Cristian Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local, transmite Agerpres.


Proiect de lege: Secretarii din primarii raspund exclusiv in fata legii pentru actele prin care s-a incalcat legea dar pe care si-au dat avizul de legalitate; alesii locali, exonerati
6:46:26 AM
Mai multi deputati PNL au initiat un proiect legislativ de modificare a Legii administratiei publice locale asa incat alesii locale sa raspunda penal exclusiv numai in cazul in care actele pe care le emit nu au avizul de legalitate dat de secretarul institutiei precum si semnaturile functionarilor publici cu atributii in domeniul actului emis. In cazul in care actele de legalitate au fost semnate iar prin acestea se dovedeste ca s-a incalcat legea, cei care vor raspunde, exclusiv, sunt secretarii din primarii si consilii. 


VIDEO Dan Tudorache, candidat PSD la Sectorul 1: Ingustarea trotuarelor pentru a face loc masinilor - o solutie pentru parcari. Plus: E periculos pentru PSD sa luam o decizie despre Dragnea chiar in mijlocul campaniei
6:39:00 AM
Este periculos pentru PSD "sa luam o decizie privitor la dl. Dragnea chiar in mijlocul campaniei electorale", a declarat Dan Tudorache, candidat PSD la Primaria sector 1, intr-un interviu pentru HotNews.ro. "In momentul asta, pentru mine e mai important ce fac maine in campanie decat cine conduce partidul", a mai spsu acesta. Dan Tudorache nu este de acord cu edificarea unei moschei in sectorul 1 al Capitalei si spune ca va face referendum sa vada ce spune populatia. "Poate in alta parte, da, Guvernul sa dea cultului musulman in alta parte, nu in sectorul 1", spune Tudorache.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply