Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru jurnalistii din uniuni ale creatorilor
10:30:43 AM
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care introduce pensii speciale pentru jurnalistii care fac parte din "uniuni ale creatorilor recunoscute ca fiind de utilitate publica", proiect criticat de guvern, potrivit Mediafax.


Mercedes anunta investitii de 600 miloane euro in Ungaria
10:07:01 AM
?Grupul Daimler a anuntat ca pana la final de 2018 va investi 594 milioane euro in extinderea uzinei care produce masini Mercedes-Benz la Kecskemet, in Ungaria. O parte din bani se duc spre o noua sectie de caroserii, iar o parte cconsistenta vor merge catre extinderea productiei. Uzina din Ungaria produce din 2012 si grupul german este extrem de multumit de sit-ul de productie.


Economia zonei euro a crescut peste asteptari, dar inflatia s-a intors in teritoriu negativ
9:53:00 AM
Economia zonei euro a crescut mai mult decat se prognoza in primele trei luni ale anului, dar inflatia blocul monedei unice a recazut in teritoriu negativ, punand si mai multa presiune pe Banca Centrala Europeana, care lupta cu deflatia, scrie The Guardian.


Uniunea Judecatorilor anunta ca instanta a suspendat alegerile pentru CSM si a sesizat Curtea Constitutionala
9:38:00 AM
Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania (UNJR) a anuntat vineri ca judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti i-au admis o cerere de suspendare a hotararii Consiliului Superior al Magistraturii privind alegerea a numai sase membri pentru viitorul Consiliu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply