Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Judecatoria Sectorului 4 a respins candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4
11:10:00 AM
Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, decizia nefiind definitiva, anunta Mediafax.


Presupusul terorist Salah Abdeslam, descris de avocatul sau: Are inteligenta unei scrumiere goale, e de o goliciune abisala
11:08:52 AM
Sven Mary, avocatul presupusului terorist Salah Abdeslam, l-a descris pe acesta in cuvinte extrem de dure. "Un mic idiot din Molenbeek, venit din lumea micii criminalitati, are inteligenta unei scrumiere goale si e de o goliciune abisala", a spus Sven Mary pentru Liberation, citata de La Libre Belgique.


CM Scrima: Echipa masculina a Romaniei, calificata in semifinalele competitiei de la Rio de Janeiro
10:54:00 AM
Echipa masculina de sabie a Romaniei s-a calificat, miercuri, in semifinalele Campionatelor Mondiale de scrima pe echipe la probe neolimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a invins Italia, campioana en titre, cu 45-43, in sferturile de finala.


Klaus Iohannis: Nu exista nemultumiri care sa duca la circ intre Palate/ Un contraexemplu de implicare a unui ministru in ceea ce s-a intamplat la Opera, au ramas putine greseli nefacute
10:47:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, la ceremonia de investire a noului ministru al Fondurilor Europene, ca una dintre nemultumirile privind activitatea Guvernului la care a facut referire in urma cu doua zile a vizat si situatia pe zona fondurilor europene. Seful statului a enumerat printre nemultumiri si situatia de la Opera Nationala Bucuresti: Un contraexemplu de implicare a unui ministru (...) cred ca au ramas putine greseli imaginabile care nu au fost facute de ministrul Culturii in aceasta chestiune".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply